Illalla televisiossa: Tätä isää vaivaa oksettava kasviskammo! - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tätä isää vaivaa oksettava kasviskammo!

Kaappaus keittiössä -ohjelman taksiyrittäjäisä ei suostu syömään kasviksia. Saako Kari Aihinen pään kääntymään?

Pääseekö Mikko yli kasviskammostaan? Vaimo Nina tsemppaa ja Kari Aihinen (oik.) opastaa.­

21.5.2013 15:21

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 21.00 Kari Aihinen vierailee ristiinalaisen taksiyrittäjäperheen luona. Perheen isää vaivaa pahimman luokan kasviskammo, joten äiti ei saa enää kokata perheessä. ”Mennään aika raskaalla ja rasvaisella ruualla” perheen isä myöntää ja paljastaa sukurasitteeksi vielä kakkostyypin diabeteksen. Jotain hyvää Aihinen silti perheestä löytää: joka päivä syödään yhdessä. Nyt koko perheen terveys on kuitenkin uhattuna, jo yksistään ylipainon vuoksi.

Kiehtova maailma: Joanna Lumleyn Kreikka, TV1 klo 19.00 Todella upeeta -sarjasta tuttu Joanna Lumley kipuaa Olympos-vuorelle. Kreikan kaupungit kamppailevat kurjistuneen talouden kanssa, mutta kylissä yhteisöllisyys kukoistaa.

Vähät rakkaudesta, Liv klo 21.00 1960-luvulle sijoitettu komedia leikittelee sukupuolirooleilla ja värien käytöllä. Hilpeänä taisteluparina Renée Zellweger ja Ewan McGregor.

Voiko kouluampumisia estää? TV1 klo 21.55 Yhdysvalloissa on uudella strategialla päästy ajoissa jo 120 kouluampumissuunnitelman jäljille. Mutta jotkut tapaukset jäävät verkon ulkopuolelle, ja viime kädessä iskun voivat estää ainoastaan tekoa suunnittelevan nuoren vanhemmat. Miten se tehdään? Amerikkalainen dokumentti tutkii asiaa.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy huomenna. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?