David Hasselhoff töpeksi ruotsinlaivan kanssa Gumball 3000 -kisassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Gumball 3000 Suomessa - David Hasselhoff töpeksi ruotsinlaivan kanssa

David Hasselhoffin piti saapua Suomeen maanantaina Gumball 3000 -autokisan mukana, mutta amerikkalaisnäyttelijää ei paikalla näkynyt.

Suomi jäi ilman David Hasselhoffia.­

20.5.2013 14:45 | Päivitetty 20.5.2013 17:31

Kun muu Gumball 3000 -kiertueen henkilöstö ja kilpailijat matkustivat yöllä laivalla Tukholmasta Turkuun ja Turusta Helsinkiin, Narinkkatorilla järjestettyyn tapahtumaan, oli David Hasselhoff aivan toisenlaisissa tunnelmissa.

Järjestäjien mukaan Hasselhoff oli myöhästynyt Tukholmassa laivasta, eikä siksi päässyt Suomeen muun Gumball-kulkueen mukana.

Extreme Duudsonien Jukka Hildén kertoi IS:lle nähneensä Hasselhoffin vielä sunnuntaina Tukholmassa, jossa Hasselhoff juhli muun muassa nuoren mallityttöystävänsä ja Gumball-kulkueen kanssa. Miksi Hasselhoff ei ehtinyt laivaan ja päässyt saapumaan Helsinkiin?

- Sillä on vielä pitkä lounas menossa. The Hoffilla lounas vähän venähti, ja se elvyttää oloaan Tukholmassa, Jukka Hildén sanoi IS:lle naureskellen.

Elastinenkin kertoi tavanneensa Hasselhoffin.

- Hasselhoff tunnetaan nykyään nimellä Iso H! Sillä oli mukanaan mallityttöystävä, jonka jalat olivat yhtä pitkät kuin Uniikki, Elastinen virnuili viitaten Rähinä Recordsin joukkueessa Elastisen tavoin kilpailevaan räppäritoveriinsa.

Elastinen naureskeli, että David Hasselhoffin tyttöystävän Hayleyn jalat olivat yhtä pitkät kuin Uniikki. Kuva 16.5. Cannesista.­

Duudson-Jukka Narikkatorilla Gumball 3000 -tunnelmissa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?