Illalla televisiossa: Mikko Leppilammen ex-vaimo tekee tantraharjoituksia - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Mikko Leppilammen ex-vaimo tekee tantraharjoituksia

Euroviisujen ja MM-lätkän lisäksi tänään televisiossa on paljon asiaa seksistä.

Emilia Vuorilampi ja tantraharrastaja Aaro Löf tekevät Kiti Kokkoselle (kesk.) tantraharjoituksen.­

16.5.2013 15:35

Hehku, TV2 klo 19.30 Emilia Vuorilampi (entinen Leppilampi) selvittää, mitä on tantra ja miten se voi tehdä hyvää parisuhteelle ja seksille. Vieraina ovat tantrakursseja pitävä Shanti Limnell ja tantraa harrastava Aaro Löf, jonka kanssa Emilia tekee harjoituksia. Yhdessä harjoituksista Emilia ja Aaro koskettelevat Kiti Kokkosta, joka on yksi ohjelman kolmesta vetäjästä. Lisäksi Emilia tutustuu lantiopohjanlihasten treenaamiseen. Ohjelmassa on asiaa myös aurinkosuojista.

Seksin ABC, Teema klo 21.00 Uusi brittiläinen BBC-sarja pureutuu monipuolisesti seksiasioihin. Ensimmäisessä jaksossa käsitellään muun muassa neitsyyden menettämistä. Ohjelmassa tavataan myös nuori nainen, joka leikkauttaa itselleen immenkalvon takaisin.

Jääkiekon MM-kisat, Suomi–Slovakia, MTV3 klo 18.15 Illan ottelun selostaa Antero Mertaranta.

Indiana Jones ja viimeinen ristiretki, Nelonen klo 21.00 Indiana Jones (Harrison Ford) saa seikkailuihin rinnalleen isäpapan (Sean Connery) Indiana-leffojen Oscar-palkitussa kolmososassa.

Eurovision laulukilpailu 2013: Semifinaali 2, TV2 klo 22.00 Suomen Krista Siegfridsillä on näytön paikka toisessa semifinaalissa. Hän esiintyy viidentenä. Lähetyksen selostavat Aino Töllinen ja Juuso Mäkilähde.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?