Puukkomies uhkasi Paris Hiltonia: "Olin varma, että hän tappaa minut" - Viihde - Ilta-Sanomat

Puukkomies uhkasi Paris Hiltonia: "Olin varma, että hän tappaa minut"

Paris Hilton puhuu ensimmäistä kertaa parin vuoden takaisesta välikohtauksesta, kun keittiöveitsin aseistautunut ahdistelija uhkasi miljoonaperijätärtä tämän kotona.

15.5.2013 11:13

Elokuussa 2010 Paris Hilton koki yhden elämänsä suurimmista järkytyksistä, kun kahta keittiöveistä käsissään kantanut Nathan Lee Parada yritti murtautua Hiltonin kotikartanoon Los Angelesissa.

Hilton muisteli tapahtunutta nyt ensi kertaa The Sun -lehden haastattelussa.

- Aamuyöllä viiden aikaan kuulin jonkun hakkaavan ikkunaani. Menin alakertaan ja näin ikkunan takana hullun miehen, jolla oli käsissään kaksi keittiöveistä. Hän näytti siltä, että hän haluaisi tappaa minut ja jatkoi ikkunoiden hakkaamista vaatien päästä sisään, Paris Hilton kertoo kauhunhetkistä The Sunille.

- Huusin ja olin varma, että hän pääsisi murtautumaan sisään ikkunoiden tai oven läpi.

- Olin varma, että hän tappaa minut, jos hän pääsisi sisään.

Hiltonin tuolloisen poikaystävän, liikemies Cy Waitsin nopea toiminta kuitenkin pelasti rikkaan hotellisuvun perijättären hengen.

- Onneksi poikaystäväni kuuli metelin ja syöksyi perässäni alakertaan. Hän otti aseensa, meni ulos ja osoitti aseella miestä päähän. Cy pakotti miehen maahan ja piti hänet maassa, kunnes poliisi tuli paikalle, Hilton muistelee.

- Jos hän ei olisi toiminut niin nopeasti ja päättäväisesti, en usko, että kukaan olisi ehtinyt ajoissa pelastamaan minua.

Tapaus säikäytti Hiltonin pahanpäiväisesti. Hyökkäyksen jälkeen hänellä oli vaikeuksia uskaltaa poistua kotoaan liki kahteen vuoteen.

- Kun näkee edessään ihmisen, jolla on silmissään niin paljon vihaa, että hän haluaa tappaa sinut, se laittaa kyseenalaistamaan asioita. Se sai minut pohtimaan julkisuuden hintaa, Hilton kertoo.

- Siihen aikaan elämässäni oli hyvin paljon kaaosta. Hyökkäyksen jälkeen päätin, että on aika vetäytyä julkisuuden valokeilasta ennen kuin mitään pahempaa tapahtuu.

- Järjestin kotiini edistyneet turvajärjestelmät ja palkkasin itselleni kokopäiväiset turvamiehet. Lopetin myös klubeilla ja juhlissa käymisen ja aloin keskittyä enemmän työntekoon.

Nathan Lee Parada tuomittiin murrosta kahden vuoden vankeuteen huhtikuussa 2011.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?