Illalla televisiossa: Kaunareiden Brooke löysi jo uuden miehen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kaunareiden Brooke löysi jo uuden miehen!

Ridge Forrester jäi saippuasarjassa häämatkalla sille tielleen, mitä Brooke ei ehtinyt kauan suremaan.

Brookella (Katherine Kelly Lang) on taas uusi mies kiikarissa.­

14.5.2013 15:43

Kauniit ja rohkeat, MTV3 klo 17.25 Brooke Logan (Katherine Kelly Lang) on vaihtanut miestä kuin sukkaa – ja palannut useamman kerran vielä samojen sukkien äärelle. Nyt Ridge on jättänyt morsiamensa kuin nallin kalliolle, ja Brooke tähyää eteenpäin. Billin kanssa on vaihdettu yksi suudelma, johtaako se toiseen?

Painajainen perheessä, Sub klo 21.00 Perhe on painajainen –elokuvan jatko-osassa tuodaan yhteen parin appivanhemmat. Barbra Streisand ja Dustin Hoffman esittävät hulvattomia hippejä, jotka eivät ole vaimon yrmyn isän (Robert De Niro) mieleen.

Elävä arkisto: Junnu Vainio 75 vuotta, Teema klo 21.55 Musiikkilegendan syntymän 75-vuotisjuhlan kunniaksi jututetaan Juha Vainion poikaa Ilkkaa ja vanha henkilökuva ujosta miehestä suosittujen iskelmätekstien takana.

Predator – Saalistaja, Fox klo 21.55 Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä toimintapläjäys kuuluu politiikassakin kunnostautuneen lihaskimpun parhaimpiin. Viidakossa hän tapaa konetappajan.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy huomenna. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?