Catherine Zeta-Jonesilla alkoholiongelma? - Viihde - Ilta-Sanomat

Catherine Zeta-Jonesilla alkoholiongelma?

Näyttelijä Catherine Zeta-Jonesin kerrottiin hakeutuneen hoitoon kaksisuuntaiseen mielialahäiriönsä vuoksi toukokuun alussa.

Lähteen mukaan Michael Douglas olisi patistanut Catherine-vaimonsa hoitoon.­

10.5.2013 14:41

Nyt kuitenkin epäillään, että hoitolaitokseen hakeutumisen todellinen syy on näyttelijän alkoholiongelma. National Enquirerin mukaan Zeta-Jones on viime aikoina käyttänyt runsaasti alkoholia ja syönyt samalla lääkkeitä.

Hänen aviomiehensä, näyttelijä Michael Douglas patisti vaimonsa hoitoon.

- Michael oli huolissaan hänen terveydestään. Catherine vaikutti suistuneen raiteiltaan, lehdelle puhunut lähde sanoo. Amerikkalaislehden mukaan Zeta-Jones on ollut pitkään masentunut. Hänen väitetään hukuttaneen huolensa alkoholiin. - Hän otti samalla lääkkeitä sairauteensa - lääkkeet ja alkoholi ovat vaarallinen yhdistelmä, lehdelle puhunut lähde sanoo. Catherine Zeta-Jonesilla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, jonka vuoksi hän oli hoitolaitoksessa vuonna 2011. Alkoholi on koetellut näyttelijäparin avioliittoa. National Enquirerille puhunut lähde oli paikalla, kun Douglas ja Zeta-Jones viettivät ravintolailtaa kotinsa lähellä New Yorkissa. Kesken illan Zeta-Jones sai raivokohtauksen, mutta leppyi pian. Lähteen mukaan Douglas joi lasin viiniä, mutta hänen vaimolleen maistuivat martini ja vodka. - Yhtäkkiä hän räjähti kuin tyhjästä. Hän korotti ääntää Michaelille, lähde sanoo. Michael Douglas ei reagoinut välikohtaukseen, ja lopulta pariskunta jatkoi syömistä hiljaisina. - Michael on ollut hyvin huolissaan vaimostaan. Hän on valmis tekemään mitä tahansa, että hänen vaimonsa voisi paremmin. Michael näki, millaista tuskaa Catherine kävi läpi, ja pyysi häntä hakemaan apua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?