Farrah Abraham ja Catelynn Lowell sotivat seksivideosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Teiniäidit sodassa seksivideosta - hevoskommentti oli liikaa

MTV:llä pyörii Teen Mom -sarja, joka kuvaa aikuiseksi kasvaneiden teiniäitien karikkoista elämää. Teiniäiti Farrah Abraham teki päätöksen lähteä seksivideobisnekseen, mikä suututti hänen perheensä, tv-kollegansa ja faninsa.

Farrah Abraham teki yli miljoonatulot seksivideollaan.­

10.5.2013 10:06

Vuonna 2008 tyttärensä Sophian synnyttänyt Farrah Abraham, 21, kulki Paris Hiltonin ja Kim Kardashianin viitoittamaa tietä ja teki seksivideon, jonka myynnillä hän tienasi yli miljoona euroa. Abraham puolusti tekoaan haluamalla esitellä vartaloaan, joka on sanojensa mukaan "upeassa kunnossa".

Abrahamin kanssa MTV:n Teen Mom -sarjassa esiintyy Catelynn Lowell, joka antoi vastasyntyneen vauvansa adoptoitavaksi, yrittää keskittyä koulutukseen perheen perustamisen sijaan ja kiertää avomiehensä Tylerin kanssa kouluja valistamassa nuoria. 

Catelynn hyökkää Farrahin Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom -seksivideota vastaan Twitterissä.

"En voi kommentoida muuta kuin, että hän kuulostaa kuolevalta hevoselta", Catelynn kirjoitti nähtyään julkisuuteen nousseen pätkän videosta.

Farrah raivostui tästä.

"En voi ymmärtää, miksi hän sanoi niin. Kyse on joko mustasukkaisuudesta tai epäkypsyydestä, mutten ymmärrä, miksi hän tässä tilanteessa kommentoi niin! Menen elämässäni eteenpäin enkä puhu ihmisille, jotka eivät tue minua".

Asiasta kertoi Radar Online.

Catelynn Lowell arvostelee Farrah Abrahamia.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?