Laulava palomies Jontte Valosaari naimisiin fitnesstähden kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulava palomies Jontte Valosaari naimisiin fitnesstähden kanssa

Häämme ovat ihan pienet, laulava palomies Jontte Valosaari paljasti kesäkuun alun häistään.

Sulhanen Jontte Valosaari­

8.5.2013 15:00

Juuri elämänsä ensimmäisen levyn julkaissut palomies-laulaja Jontte Valosaari, 33, kertoi Ilta-Sanomille, että hän astuu vihille fitnesstähti Mari Kasvin kanssa 8. kesäkuuta, eli samana päivänä, kun Tukholmassa juhlitaan kuninkaallisia häitä. Valosaaren ja Kasvin häistä ei tule samanlainen megatapahtuma kuin prinsessa Madeleinen ja sijoittaja Chris O'Neillin suuresta päivästä. - Meillä on aika pienet häät. Pidämme sitten suuremmat juhlat, kun lapsemme on syntynyt, Jontte kertoi. Pariskunnan ensimmäisen lapsen laskettu aika on elokuun puolessa välissä. Kun pienokainen ilmestyy maailmaan, parin elämä muuttuu. - Olemme keskustelleet hyvin paljon Marin kanssa siitä, miten elämämme tulee muuttumaan ja miten lasta hoidamme. Hän on sanonut minulle, että voin keikkailla päivätyöni ohessa, joten se on hieno juttu.

- Meillä on myös hyvä tukiverkosto, jos tulee ongelmia, Jontte sanoi. Valosaari on toiminut palomiehenä 11 vuotta, mutta hän on laulanut aina. Koulussa Jontte oli musiikkiluokalla ja vartuttuaan hän lauleskeli eri bändeissä. Sitten hän yhtäkkiä päätti, ettei enää laula ja 13 vuotta kului ilman ammattimaista musisointia. Aloin uudelleen laulaa pari vuotta sitten ja nyt olen julkaissut levyn.

- Kuvailisin musiikkiani urbaaniksi popiksi ja toivoisin voivani tuoda kuulijoilleni ylimääräistä energiaa. Mielestäni Haastaja-albumin kokonaisuus on iloinen ja energinen, Jontte mietti. Hän myönsi, että levyn tekoa kypsyteltiin kauan, mutta vuosi sitten alkoikin sitten toden teolla tapahtua. - Onhan tämä yhden unelman täyttymys. Meillä on tuottaja MIG:in kanssa varastossa jo paljon uusia biisejä, joista olemme jo osan niistä nauhoittaneet. Lähdemme työstämään kappaleita, jotta saamme keikoille mukaan myös ennen kuulematonta materiaalia, viikon kuluttua lauantaina Oulaisissa esiintyvä Jontte paljasti.

Mari Kasvi­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?