Eric Forresteria näyttelevä John McCook: Rakastan tv-vaimoani - Viihde - Ilta-Sanomat

Eric Forresteria näyttelevä John McCook: Rakastan tv-vaimoani

Vapautuuko Eric, kun Stephanie jättää Kauniit ja rohkeat?

Stephanien (Susan Flannery) ja Ericin (John McCook) pitkä yhteinen taival päättyy Kauniiden ja rohkeiden torstain jaksossa.­

8.5.2013 7:52

Susan Flanneryn viimeinen jakso Kauniiden ja rohkeiden Stephaniena tulee televisiosta helatorstaina. Matriarkka jättää sarjaan ison aukon. Eric Forresteria näyttelevä John McCook kertoi IS Tv-lehdelle, miltä Susanin lähtö hänestä tuntuu.

- Näyttelijän kannalta kolikolla on kaksi puolta. Yksi niistä on menettää Susan, jonka kanssa olen työskennellyt 25 vuotta – mennyt naimisiin, eronnut, mennyt uusiin naimisiin, ja niin edelleen. Rakastan Susania. Hän on vaativa ja voimakas näyttelijä, mutta samalla minun tyttöni. Kolikon toinen puoli taas on se, että Stephanien lähtö avaa Ericille uusia mahdollisuuksia, kun hän ei enää ole sidoksissa vaimonsa esiliinan nyöreihin. Tämä on suuri muutos, John filosofoi.

Susan Flannery antoi lähtiessään tiedotteen, jossa hän korostaa, että lähtö Kaunareista ei tarkoita eläkkeelle siirtymistä.

- Kaksikymmentäviisi vuotta oli hieno jakso. Olen ollut hyvin onnekas, mutta oli aika lähteä. Olisi hauskaa, jos jokin uusi ja jännittävä rooli osuisi kohdalle, mutta aion ainakin jatkaa ohjaamista, Susan suunnitteli.

Lue lisää Stephanien ja Ericin monivaiheisesta rakkaustarinasta uudesta IS Tv-lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?