Illalla televisiossa: Tästä elokuvasta alkoi Stewartin ja Pattinsonin kohusuhde - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tästä elokuvasta alkoi Stewartin ja Pattinsonin kohusuhde

Ensimmäinen Twilight-elokuva esittelee vampyyripojan ja tavallisen tytön rakkaustarinan. Suhde oli totta myös näyttelijöiden välillä.

Kristen Stewart ja Robert Pattinson esittävät pääosia elokuvassa Twilight - Houkutus. ­

7.5.2013 15:25

Twilight – Houkutus, Nelonen klo 21.00 Robert Pattinson esittää vampyyripoika Edward Cullenia, johon kaupunkiin muuttanut Bella Swanson (Kristen Stewart) ihastuu. Näyttelijöiden suhde kehittyi myös kuvausten ulkopuolella seurustelusuhteeksi, vaikka he eivät juurikaan esiintyneet julkisuudessa yhdessä. Varsinainen kohu syntyikin siitä, kun Kristen Stewart kuvattiin pettämässä Robertia Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa ohjaajan Rupert Sandersin kanssa viime kesänä. Sotku johti julkiseen anteeksipyyntöön, ja sekä Kristenin että Rupertin eroon. Vaikeiden aikojen jälkeen Kristen ja Robert näyttävät kuitenkin palanneen yhteen.

Kuninkaalliset häät, Nelonen klo 20.00 Nelosen uudessa sarjassa tavikset viettävät häitään kuninkaalliseen tyyliin. Vihkiminen Helsingin Vanhassa kirkossa nähdään suorana tv-lähetyksenä, jota selostavat Riku Riihilahti ja Jenni Alexandrova. Ensimmäinen hääpari on Henriikka Kulju ja Lassi Savolainen, joiden häissä esiintyy Emma Salokoski.

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 21.00 Kari Aihinen laittaa ruokailutavat kuntoon perheessä, jossa syödään aina samaa ruokaa.

L.A. Confidential, TV2 klo 22.05 Korruptio kukkii 50-luvun Los Angelesissa, jossa virkavallan edustajat ovat lahjottavissa ja vieteltävissä. Pääosissa nähdään mm. Kevin Spacey, Russel Crowe ja Guy Pearce, sekä Kim Basinger.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy huomenna. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?