Paljastiko Harry vauvan sukupuolen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Paljastiko Harry vauvan sukupuolen?

Britannian prinssi Harry odottaa sedäksi tulemista lähes yhtä innokkaasti kuin hänen veljensä William isäksi tulemista.

Harry, Catherine ja William vierailivat huhtikuussa Warner Brosin studioilla Lontoossa ja Harry Potter -leffojen lavasteissa.­

5.5.2013 19:36

Sunday People -lehden mukaan Harry olisi paljastanut Cambridgen herttuaparin odottaman vauvan sukupuolen, koska ei malta pitää salaisuutta itsellään.

Lehden mukaan Harry olisi kertonut avoimesti, että koko perhe odottaa innokkaasti tulevaa kruununperijää, ja että Catherine on aina halunnut poikalasta.

- Kaikki läheiset ystävät tietävät, että he odottavat poikaa ja ostavat tällä hetkellä hirveitä määriä pojalle tarkoitettua vauvatavaraa. Heidän kodissaan tulee olemaan järkyttävät määrät sinistä, lähde kertoo lehdelle.

William ja Catherine eivät ole itse puhelleet lapsen sukupuolesta, mutta lähteen mukaan nimi lapselle on jo valittu.

Aiemmin keväällä uutisoitiin, että Kate itse olisi ollut vahingossa paljastaa lapsensa sukupuolen. Siitä päätellen on spekuloitu herttua parin odottavan tyttöä. Nyt useammasta lähteestä vihjataan tulevan kruununperillisen olevan poika.

Myös Williamin ja Harryn serkun, prinsessa Eugenien väitetään laverrelleen ystäväpiirilleen, että herttuapari odottaa poikaa.

Lapsen on määrä syntyä heinäkuun puolessa välissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?