Lindsay Lohan tarttui viimeiseen oljenkorteen – kirjautui Betty Fordin klinikalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Lindsay Lohan tarttui viimeiseen oljenkorteen – kirjautui Betty Fordin klinikalle

Näyttelijättärellä on edessään 90 päivän katkaisuhoito julkkisten suosimalla vieroitushoitoklinikalla.

Lindsay Lohanilla on viime aikoina riittänyt ongelmia.­

3.5.2013 22:20

Näyttelijä Lindsay Lohan tuomittiin aiemmin tänä keväänä 90 päiväksi katkaisuhoitoon liikenteen vaarantamisesta, väärien tietojen antamisesta poliisille ja tahallisesta poliisin vastustamisesta.

Lohan ei ole pystynyt toistaiseksi aloittamaan hoitoa, sillä hän ei ole löytänyt mieluisaa hoitopaikkaa.

Nyt on mahdollista, että Lohan löysi vihdoin hoitopaikan itselleen, sillä hän kirjautui tunnetulle Betty Ford Center -vieroitusklinikalle torstaina.

Julkkisten suosima

Klinikan apuun ovat vuosien varrella turvautuneet lukuisat julkisuudesta tunnetut henkilöt, muun muassa muusikot Johnny Cash ja Keith Urban sekä näyttelijä Robert Downey Jr.

Aikanaan Ozzy Osbournen pitkäaikainen elämänkumppani Sharon huijasi miehensä klinikalle kertomalla, että hoitopaikan tiloissa on baari.

Lohanilla on ollut viime viikkoina ongelmia myös asianajajansa kanssa.

– Lindsay ei voi sietää nykyistä asianajajaansa, joka ei tunnu tietävän, mitä hän tekee. Myöhään torstaina hän alkoi soitella entiselle asianajajalleen Shawn Holleylle, jonka hän oli irtisanonut tammikuussa, lähipiiristä kerrotaan RadarOnlinen mukaan.

– Shawnilla on aina ollut pehmeä ote Lindsayhin, jopa kaiken sen jälkeen, mitä näyttelijä on tehnyt. Hän vihaa nähdä Lindsayn kärsivän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?