Susanna Ruotsalainen itkee lukiessaan 80-vuotiaan kirjettä - Viihde - Ilta-Sanomat

80-vuotiaan naisen kirje saa Susanna Ruotsalaisen kyyneliin tv-ohjelmassa

Jimin Nykäsen Matin viimeisessä jaksossa 7.5. Susanna Ruotsalainen puhuu suunsa puhtaaksi.

3.5.2013 15:15

Nykäsen Matti -sarjan viimeisessä jaksossa Susanna Ruotsalainen sanoo suhteessa olleen alusta asti kolmas pyörä, 7 päivää -lehden toimittaja.

- Mä olen kauan aikaa tässä miettinyt, että jaksanko edes alkaa kertoa totuutta Matin ja Seiskan suhteesta. Mutta sitten ajattelin, että haluan kertoa muutaman faktan, koska musta lukijoilla on oikeus tietää, hän aloittaa vuodatuksensa.

Ruotsalainen sanoo, että kun lähti Matin luota, hän päättyi, ettei tule takaisin ennen kuin Matti lopettaa juomisen.

- Se on ollut todella lähellä, etten ole tullut auttamaan häntä. Totta kai kun rakastan häntä, mun sydän on vetänyt tänne takaisin.

Ruotsalainen lukee jaksossa kirjettä, jonka on saanut. Kyyneleet kohoavat hänen silmiinsä.

- Kotiin oli tullut tuntemattomalta ihanalta 80-vuotiaalta naisihmiseltä koskettava kirje. Hän kertoo, kuinka ihailee minua, kuinka olen nähnyt Matissa sellaisen ihmisen, mitä muut ihmiset eivät välttämättä näe.

- Hän sanoo, että Matti tarvitsee sinua. "Kukaan muu ei voi olla yhtä korvaamaton hänelle kuin sinä." Hän puhuu niistä hännystelijöistä ja hyväksikäyttäjistä, että miten saisi heidät karkotettua. Ja koko Suomi ja maailma kiittää sinua, että jos vielä jaksat. On vain harvoja ihmisiä, jotka voi tehdä jotakin Matin hyväksi, Ruotsalainen lukee ja itkee.

- Tällaiset kirjeet vaikeuttaa mun ratkaisua, kun tiedän, että on niin iso joukko, jotka haluaa, että tämä ratkaisi. Matilla kun oli kaikki avoinna urheilun parissa. Tulee sellainen olo, että olen pettänyt kaikki.

Ruotsalainen korostaa, ettei ole antanut periksi ensimmäisestä vastoinkäymisestä. Niitä on ollut tarpeeksi.

Matti puolestaan sanoo jaksossa, että jos kumpikin rakastaa toisiaan, sovinto pitää tehdä.

- Kun kuitenkin tulossa niin paljon hyviä asioita, jotka auttaa elämässä eteenpäin. Isäni sanoi, että semmoista asiaa ei ole maailmassa, jota ei voisi puhumalla selvittää, anteeksiannon nimeen vannova Matti sanoo. Nykäsen Matti päättyy tiistaina klo 20.00 Jim-kanavalla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?