Illalla televisiossa: Tunnistatko vielä takavuosien filmitähden? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tunnistatko vielä takavuosien filmitähden?

Teema näyttää illalla klassikkoelokuvan Bonnie ja Clyde, jonka naispääosan esittäjä on kuuluisa kauneudestaan.

Tämä kuva otettiin Cannesissa kaksi vuotta sitten. Näyttelijätär nähtiin tänä vuonna myös Oscar-gaalassa, jossa hän herätti huomiota tiskihanskoilta näyttävissä käsineissään.­

3.5.2013 15:20

Bonnie ja Clyde, Teema klo 22.00 Warren Beatty ja Faye Dunaway näyttelevät pääosia rikosfilmien merkkipaaluksi nousseessa elokuvassa, joka kartoittaa 1930-luvun ryöstäjäpariskunnan vaiheita. Kerronta ja loistava näyttelijätyö kautta linjan imaisee mukaansa.

Faye Dunaway, 72, ei ole tehnyt isoja elokuvia enää vuosiin, mutta on esittänyt menestyksekkäästi teatterissa kuuluisaa oopperalaulajaa Maria Callasta. Dunaway on puuhannut tästä Master Class -näytelmästä elokuvaa jo vuosien ajan, mutta se ei tunnu koskaan valmistuvan. Twitter-viesteissään Dunaway on luvannut elokuvan valmistuvan vielä tänä vuonna.

Peltsin Lappi, TV2 klo 19.30 Mikko ”Peltsi” Peltosen Lappi-sarja alkaa uusintana. Nyt ollaan Tenon maisemissa.

Thelma ja Louise, Nelonen klo 21.00 Hollywood-elokuvien naiskuvaa tuulettanut leffa iskee edelleen kipinää. Susan Sarandonin ja Geena Davisin esittämät naiset lähtevät viikonloppumatkalle, mutta joutuvat raiskausyrityksen jälkeen rajulle pakomatkalle. Kyseessä on myös Brad Pittin läpimurtoelokuva. Elokuva palkittiin parhaan käsikirjoituksen Oscarilla.

Suomi–Saksa-MM-jääkiekko-ottelu, MTV3 klo 20.00 Jääkiekon MM-kevät pyörähtää käyntiin. Tämän Suomi-matsin selostajana kuullaan jo legendaarista Antero Mertarantaa. Se on maali!

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Bonnie ja Clyde -elokuva toi Dunawaylle Oscar-ehdokkuuden parhaasta naispääosasta.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?