Näyttelijätär tunnustaa: Avioliitossa on rankkaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätär tunnustaa: Avioliitossa on rankkaa

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow tunnustaa, että hänen ja muusikkomies Chris Martinin 10 vuoden liitossa on ollut rankkoja aikoja.

2.5.2013 20:16

Daily Mail -lehden mukaan Gwyneth tunnustaa, että liitossa on koettu hirveitä aikoja. -On rankkaa olla naimisissa. Sitä käy läpi hyviä aikoja, mutta myös rankkoja aikoja, 40-vuotias Paltrow sanoo.

-Kysyin kerran isältäni, miten pysyitte äidin kanssa naimisissa 33 vuotta. Ja hän vastasi, että emme koskaan halunneet avioeroa samaan aikaan. Ja uskon, että niinhän se on. Jos kaksi ihmistä heittää pyyhkeen kehään yhtä aikaan, silloin tulee ero, mutta jos toinen sanoo, että kyllä tästä selvitään, silloin jatkatte eteenpäin.

Hän myös kertoo, että persoonat ovat olleet joskus törmäyskurssilla. - Minä olen hyvin maanläheinen ja kotona viihtyä ihminen ja Chris on kuin hullu tiedemies, nerokas laulujen tekijä, hän kertoo miehestään, Coldplay-yhtyeen kärkihahmosta.

Heillä on kaksi lasta, kahdeksanvuotias tytär Apple ja kuusivuotias poika Moses.

Pariskunnan onnen salaisuus on yhteisessä huuumorissa. -Me nauramme, olemme hyviä ystäviä ja tykkäämme tehdä asioita yhdessä, Gwyneth kertoi taannoin Glamour-lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?