Ystävä paljastaa: Michael Jackson joi jopa kuusi pulloa viiniä päivässä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ystävä paljastaa: Michael Jackson joi jopa kuusi pulloa viiniä päivässä

Kesäkuussa 2009 menehtyneellä popin kuninkaalla, Michael Jacksonilla, oli lääkeriippuvuuden lisäksi paha alkoholiongelma, väittää läheinen ystävä.

1.5.2013 19:02

Jacksonin hyvä ystävä ja tämän lasten kummisetä Mark Lester kertoi julkkisbloggaaja Perez Hiltonin mukaan, että Jacksonin alkoholinkäyttö räjähti loppuvaiheessa käsiin ja oli edesauttamassa tähden menehtymistä.

Lesterin mukaan Jackson joi jopa kuusi pulloa viiniä päivässä viimeisten elinviikkojensa aikana. Hän tietää asiasta, koska sanoo itse toimittaneensa Jacksonille pullot.

- Michael selvisi juuri ja juuri tarpeeksi voidakseen pitää This is it -puheensa, ilman että jäi kiinni, Lester kertoo Perez Hiltonin mukaan.

Mark Lester, Michael Jacksonin ystävä ja tämän lasten kummisetä, sanoo toimittaneensa viinipulloja tähdelle tämän pyynnöstä.­

Jackson onnistui ylipuhumaan Lesterin salakuljettamaan hänelle viiniä, koska mukamas tarvitsi sitä nukahtaakseen. Samaa perustelua Jackson käytti saadakseen lääkärit määräämään hänelle vahvoja rauhoittavia lääkkeitä.

Alkoholipaljastus tuli vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun Jacksonin vanha kodinhoitaja Adrian McManus kertoi, kuinka Jackson oli ottanut ainakin kahdesti yliannostuksen lääkkeistä ennen kuolemaansa.

- Hän oli häiriintynyt, masentunut narkomaani, joka oli manipuloiva, seonnut ja riivattu, brittiläinen McManus kuvaili Sunday Mirror -lehdessä.

McManus muisteli kahta vuonna 1993 sattunutta tapausta.

- Kun kerran koputin hänen ovelleen, en saanut vastausta. Menin sisään siivotakseni, ja siellä hän makasi sängyllä liikkumattomana ja hyvin kalpeana. Huusin monta kertaa, mutta hän ei vastannut. Lähempänä huomasin, että hänen silmänsä olivat auki, mutta hän ei näyttänyt hengittävän.

McManus pelkäsi Jacksonin kuolleen.

- Mutta sitten hän yhtäkkiä heräsi. Hän ei sanonut sanaakaan, vaan alkoi itkeä.

McManus ei tehnyt hälytystä tilanteessa, koska oli saanut tiukat ohjeet olla sotkematta ketään ulkopuolisia tapahtuneeseen.

Vain muutama viikko tämän jälkeen Jacksonin henkivartija löysi McManuksen mukaan tähden elottomana uima-altaan reunalta.

- Vartija yritti saada hänet hereille ravistamalla ja huutamalla. Hän ei löytänyt pulssia eikä Jackson näyttänyt hengittävän, McManus kertoo.

Lopulta poptähti virkosi suusta suuhun -elvytysmetodin avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?