Hän on maailman parhaiten pukeutuva nainen - Viihde - Ilta-Sanomat

Hän on maailman parhaiten pukeutuva nainen

Brittiläinen Glamour-lehti on jälleen pistänyt julkkikset järjestykseen ja valinnut vuoden parhaiten pukeutuvat naiset.

1.5.2013 15:02

Ykköstila meni nyt toista kertaa peräkkäin Twilight-tähti Kristen Stewartille. 23-vuotiasta näyttelijää ylistettiin hänen "persoonallisesta rock-chick -tyylistään" ja rohkeista punainen matto -lookeistaan, vaikka Stewart nähdäänkin usein vapaa-ajallaan myös varsin epäsiisteissä vaatteissa.

Stewart vitsaili hiljattain itsekin vapaa-ajantyylistään. - Kun menen ulos hiukset likaisina ja päälläni funky T-paita, ihmiset sanovat: "Mikä häntä vaivaa? Hän tarvitsisi sijoittaa hiusharjaan."

Tyylilistauksessa kakkossijan otti niin ikään toisena vuonna peräkkäin Emma Watson. 23-vuotias Harry Potter -tähti on viime vuosina hylännyt koulutyttötyylinsä ja ottanut omakseen peikkomaisen, lyhyen tukan ja rohkean iltapukutyylin - tosin nykyään Watsonin kutrit ovat jälleen pitkät.

Kolmanneksi parhaiten pukeutuvien naisten listalla nousi tänä vuonna Cambridgen herttuatar Catherine, joka kipusi listalla yhden sijan viime vuodesta. Kuninkaallista kaunotarta ihaillaan maailmanlaajuisesti hänen hienostuneen tyylinsä sekä hillittyjen asuvalintojensa takia.

Listan neljänneksi ylsi Hämähäkkimies-tähti Emma Stone ja viidenneksi country-laulaja Taylor Swift.

Tyylilistauksen voitto oli tervetullut uutinen Kristen Stewartille, sillä hänet äänestettiin viime kuussa toiseksi vihatuimmaksi julkkikseksi Star-lehden vuotuisessa kyselyssä. Gwyneth Paltrow oli äänestyksen niukka ykkönen. Aikaisemmin tänä vuonna Stewart sai myös epämieluisan kunnian tulla valituksi Hollywoodin vähiten seksikkääksi näyttelijättäreksi.

Kristen Stewartin Oscar-gaalatyyliä helmikuulta.

Kristen Stewartin tyyliä Kids Choise Awards -gaalasta maaliskuulta.

Emma Watsonin tyylinäyte MTV Movie Awardseissa huhtikuussa.

Herttuatar Catherine nimettiin hiljattain myös parhaiten pukeutuvaksi tulevaksi äidiksi. Esikoistaan odottava Catherine on kuudennella kuulla raskaana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?