Wilma Schlizewski jäi ilman Kevätpörriäistä - myyjät pinkoivat pakoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Wilma Schlizewski jäi ilman Kevätpörriäistä - myyjät pinkoivat pakoon

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ei ole yrityksistä huolimatta saanut tänä keväänä ostettua perinteistä Kevätpörriäinen-lehteä.

30.4.2013 12:49

– Se on fakta, ettei kukaan tule myymään lehteä vanhalle rujolle muijalle. Viikko sitten juoksin lehtiä myyneen poikaporukan perässä ja huusin ”Pysähtykään pojat!”, mutta jätkät vain pinkoivat kiljuen pakoon, Wilma Schlizewski kertoo.

Vappuaattona Helsingin Sanomissa julkaistiin Schlizewskin mielipidekirjoitus, jossa hän harmittelee jääneensä ilman Helsingin alakoululaisten tekemää ”kevään odotetuinta julkaisua”.

Yllätys olikin iloinen, kun tatuointiyrittäjä saapui aamulla työpaikalleen.

– Kevätpörriäinen oli työnnetty luukusta sisään, ja mukana oli lappu ”Terveisin Tiffany”. Kauhean mielelläni olisin siitä sen femman maksanut, mutta nyt en pystynyt, koska yhteystietoja ei ollut.

Kevätpörriäinen on tatuointistudiossa kuumaa kamaa.

– Sisustuslehdet eivät asiakkaita kiinnosta, mutta Alibi ja Kevätpörriäinen luetaan lukukelvottomaan kuntoon. Hikisissä käsissä sivut menevät hiirenkorville, ja tekstistä ei meinaa saada mitään selvää, Schlizewski kertoo.

– Ja lehden vitsipalsta on ihan lyömätön! hän huomauttaa.

Tatuointitaiteilija järjestää vappupäivänä perinteisen silliaamiaisen kotonaan. Kerta on jo noin viidestoista, ja ystäväpiiri on iso ja kirjava.

– Odotan itse tekemiäni vaniljamunkkeja enemmän kuin vieraita! Schlizewski nauraa.

Wilma Schlizewski

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?