Hän on Game of Thrones -inhokki - fanien palaute oli sokki - Viihde - Ilta-Sanomat

Hän on Game of Thrones -inhokki - fanien palaute oli sokki

Game of Thrones -sarjan Sophie Turner ja Maisie Williams ovat saaneet tyystin erilaisen vastaanoton.

Sophie Turner näyttelee Game of Thrones -sarjassa Sansaa, josta on tullut sarjan fanien yksi inhokkihahmoista.­

25.4.2013 22:10

Huippusuositussa Game of Thrones -sarjassa siskoksia esittävät Sophie Turner (Sansa) ja Maisie Williams (Arya) yllättyivät siitä, miten sarjan fanit heihin suhtautuvat. Siinä missä fanit rakastavat Aryaa, on Sansa joutunut inhokkien listalle.

- Oli alussa sokki, etteivät katsojat pitäneet Sansasta. Minusta hän oli loistava hahmo, Turner toteaa Aftonbladet-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Turner otti negatiivisesta palautteesta niin kovasti itseensä, että hän päätti lopettaa hahmoaan ja koko sarjaa koskevan kirjoittelun lukemisen kokonaan.

- Koin, että minua kohtaan hyökättiin henkilökohtaisesti, vaikka tiesin, ettei siitä ollut kyse, 17-vuotias näyttelijä sanoo.

Sophie Turnerin kokemukset roolihahmostaan ovat aivan päinvastaiset kuin mitä vuotta nuorempi Maisie Williams on saanut sarjan myötä tuta. Hänen esittämänsä Arya on yksi Game of Thronesin kaikkein pidetyimpiä hahmoja.

Paineita on silti Williamsin 16-vuotiaille harteillekin ehtinyt kertyä.

- Jos olisin tiennyt, että sarjasta tulee niin suosittu, olisin ehkä stressannut vielä enemmän, Williams tunnustaa Aftonbladetille.

Nuoret näyttelijättäret ovat yhtä mieltä siitä, että sarjan epäkiitollisin rooli on kuningas Joffreyta esittävällä Jack Gleesonilla. Gleesonin roolihahmo on kihloissa Sansan kanssa.

- Hän on loistava näyttelijä.

- En usko, että hän saa osakseen kaikkea sitä kunniaa, joka hänelle näyttelijänä kuuluisi, sillä hänet nähdään vain Joffreyna, oikuttelevana ja hulluna poikasena, Sophie Turner sanoo vastanäyttelijästään.

Maisie Williamsin roolihahmo Arya, Sansan sisko, puolestaan on fanien rakastama.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?