Illalla televisiossa: Alkoholistiäidin poika näyttelee juoppoa yksinhuoltajaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Alkoholistiäidin poika näyttelee juoppoa yksinhuoltajaa

William H. Macy loistaa Hävyttömät-sarjassa.

17.4.2013 15:34

Hävyttömät, Sub klo 22.00 Uusi sarja Hävyttömät (Shameless, 2011– ) tuo ruutuun alkoholisoituneen Frankin, joka on kuuden lapsen yksinhuoltajaisä. Frankia näyttelevä William H. Macy tietää omakohtaisestikin aiheesta, sillä hänen äitinsä oli alkoholisti. Musta draamakomedia Hävyttömät tarttuu traagiseen aiheeseen huumorilla. Tähti kertoi IS Tv-lehdelle, kuinka myös hänen äitinsä teki hassuja asioita humalassa.

-  Olin parikymppinen, ja vein kerran tyttöystäväni vanhempieni luokse Floridaan. Äitini inhosi tyttöystävääni jo ennen kuin oli tavannut hänet. Menin kylpyhuoneeseen, ja äitini oli ottamassa kuppia olohuoneessa. Tyttöystäväni kertoi, että heti kun olin lähtenyt, äitini oli irvistänyt ja alkanut sähisemään ja raapimaan ilmaa kuin kissa, hän muistelee.

William H. Macy on nykyään naimisissa Täydellisistä naisista tutun Felicity Huffmanin kanssa.

Margaret Thatcher, pääministeri, TV1 klo 19.00 Juuri valmistuneessa brittidokumentissa tänään siunatun Margaret Thatcherin uraa ja sen dramaattista päättymistä kuvailevat ystävät, entiset työtoverit ja perheenjäsenet.

Akuutti, TV1 klo 19.55 Ohjelmassa selvitetään, onko tämä kevät viimevuotista helpompi siitepölyallergiselle.

45 minuuttia, MTV3 klo 20.05 Illan jaksossa palataan viime viikon Putin-paljastukseen ja tavataan Pohjois-Korean suomalainen ihailija.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?