Illalla televisiossa: Kotiruoka korvataan eineshampurilaisilla! - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Kotiruoka korvataan eineshampurilaisilla!

Kari Aihinen opettaa tumpeloperheille kädestä pitäen, miten helppoa on tehdä terveellistä kotiruokaa.

Sannakaija, Jaana ja Annakaisa saavat keittiöönsä kaapparin.­

16.4.2013 15:30

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 21.00 Unohdetaan nyt jyrkisukulat ja hansvälimäet, Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen on Suomen uusi ruokalähettiläs. Mies vierailee kymmenessä suomalaisperheessä, joissa ruokailutottumukset ovat jollain tapaa retuperällä. Aloitusjaksossa kangasniemeläisen perheen äidin ruokavalio koostuu ruisleivästä ja suklaasta, ja nuorempi tytär tyydyttää nälän eineshampurilaisilla. Vanhempi tytär on kiinnostunut ruoanlaitosta, mutta haluaisi muun perheen mukaan remonttiin. Onnistuuko Aihinen muuttamaan perheen ruokailutottumuksia?

A2 Teema: Susi-ilta, TV2 klo 21.00 Teemaillassa kysytään, ovatko EU ja suomalaiset päättäjät tehneet maaseudusta petoreservaatin, jossa ihmisten eduilla ei ole mitään merkitystä. Studioon keskustelemaan ovat lupautuneet mm. susitutkija Erkki Pulliainen, biologi Tiina Raevaara, poroisäntä Mika Kavakka ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen ylijohtaja Eero Helle.

Jackie Brown, Nelonen klo 21.00 Quentin Tarantinon leffa pohjautuu Elmore Leonardin rikosromaaniin. Lentoemäntä (Pam Grier) joutuu ikävään välikäteen. Näyttelijäkaartissa mukana myös mm. Robert de Niro ja Samuel L. Jackson.

Pretty Woman, Liv klo 21.00 Romanttisten elokuvien klassikko ja Julia Robertsin läpimurtoelokuva mukailee My Fair Ladyn juonta. Richard Gere esittää rikasta liikemiestä, joka rakastuu palkkaamaansa ilotyttöön.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy huomenna. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?