Illalla televisiossa: Finlandia-kirjailija romahti voittonsa jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Finlandia-kirjailija romahti voittonsa jälkeen

Illan Inhimillisessä tekijässä nähdään kirjailijapariskunta Leena Lander ja Hannu Raittila.

12.4.2013 15:26

Inhimillinen tekijä, TV1 klo 22.00 Kirjailija Hannu Raittila kertoo Anne Flinkkilän haastattelussa, kuinka Finlandia-voiton jälkeisen menestyksen jälkeen tuli iso romahdus. Raittila voitti Finlandian vuonna 2001 teoksellaan Canal Grande. Kirjat eivät enää myyneet, ja uupunut mies linnoittautui Saimaalla sijaitsevaan saareensa. Kirjailijatoveri Leena Lander kertoo pelänneensä, että kirjailijaa naarataan seuraavaksi Saimaasta. Pari ei vielä tuolloin seurustellut. He avioituivat vuonna 2008. Lander kertoo ohjelmassa myös matkastaan Syyriaan, jossa hän joutui vakavien uhkailujen kohteeksi. Nyt omat kokemukset tulevat mieleen Syyrian uutisten äärellä. Kokemukset ehkä päätyvät kirjaan, mutta kumpi kirjan kirjoittaa?

The Voice of Finland, Nelonen klo 20.00 Lavalle nousee 12 laulajaa, joista kahdeksan jatkaa semifinaaliin.

Korkojen kera, MTV3 klo 20.05 Vapun ja Jennin vieraina ovat muusikko Arttu Wiskari, Top Chef -ohjelman voittaja Kira Weckman, Viidakon Tähtöset Niko Saarinen ja Susanna Indrén sekä elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Strada, TV1 klo 21.30 Ohjelmassa nähdään muun muassa muusikkopariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta, jotka äänittävät uutta levyä. McCabe ja Mrs Miller, Teema klo 22.00 Robert Altmanin westernissä vuodelta 1971 näyttelee muun muassa Warren Beatty. IS:n kriitikko Timo Malmi antaa elokuvalle viisi tähteä!

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?