Illalla televisiossa: Tätä presidenttikin katsoo! - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tätä presidenttikin katsoo!

Tanskalaisen Vallan linnakkeen uudet jaksot alkavat.

Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) on taas täällä.

10.4.2013 15:24

Vallan linnake, Fem klo 21.00 Presidentti Sauli Niinistö paljasti viime viikolla valtiovierailulla Kööpenhaminassa seuraavansa tanskalaista poliittista draamasarjaa Vallan linnaketta (Borgen, 2010–2013). Nyt palkitusta sarjasta alkavat uudet, kolmannen kauden jaksot. Sarja päättyy tämän kauden jälkeen. Sarjassa loikataan ajassa eteenpäin pari vuotta, ja entinen pääministeri Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) on vaihtanut politiikan liike-elämään. Mutta mitä tapahtuu, kun puolue tarvitsee taas luottonaista? Sonjan puutarha, Fox klo 17.30 Laulajana tunnettu Sonja Lumme on intohimoinen kotipuutarhuri, puutarhakirjailija ja -toimittaja, joka antaa uudessa ohjelmassaan vinkkejä muun muassa kasvien ja välineiden valinnassa.

Akuutti, TV1 klo 19.55 Uusi elinsiirtolaki näyttää toimivan, sillä viime vuonna tehtiin ennätyksellisen paljon elinsiirtoja. Aiemmin elinten luovuttamiseen tarvittiin lupa omaiselta, ellei vainajalla ollut elinluovutuskorttia. Nyt oletetaan, että vainaja on suostunut elintensä luovutukseen, ellei hänen tiedetä sitä elinaikanaan kieltäneen. Silti moni potilas jää edelleen ilman elinsiirtoa.

45 minuuttia, MTV3 klo 20.05 Rokotekriittisten lääkärien mielestä pieniä lapsia rokotetaan liian varhain monella eri taudin aiheuttajalla. Tutkijat, asiantuntijat ja monet lääkärikollegat tuomitsevat vaihtoehtolääkäreiden puheet vastuuttomiksi.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?