Illalla televisiossa: Suvi Teräsniska piti Kaija Koo -yöpaitaa

Julkaistu:

TV-TÄRPIT
Iskelmä-Suomi-dokumenttisarja päättyy nykyartisteihin.
Iskelmä-Suomi: Perutaan häät, Teema klo 21.00
Dokumenttisarjan viimeisessä jaksossa käsitellään iskelmän nykytilaa. Haastateltavana on muun muassa tämän hetken ykköstähti Suvi Teräsniska, joka paljastaa ihailleensa pienenä muun muassa Anna Erikssonia ja Kaija Koota. Kaija Koo kertoo ohjelmassa, että Suvi Teräsniska on paljastanut hänellä olleen pienenä  jopa Kaija Koo -yöpaita.
Ohjelmassa kerrataan myös Yölinnun ja Anne Mattilan uran alkutaipaleita. Ohjelmassa selviää muun muassa, että Anne Mattilan hitti Perutaan häät oli räväköine sanoituksineen aikoinaan liikaa monille vanhemmille ihmisille. Kappaleen sanoittaja Mikko Karjalainen ei palautteiden vuoksi pystynyt hetkeen kirjoittamaan. Myöhemmin hän on tehnyt Suvi Teräsniskalle Pahalta piilossa -hitin.

Neljän tähden talkoot, Nelonen klo 19.00
Uudessa sarjassa neljä julkkista menee vuorotellen toistensa mökille talkoohommiin. Tänään Anni Uusivirran suvun mökille saapuvat pihatöihin Mikki Kauste, Susanna Penttilä ja Sami Kuronen.

MOT: Postia veroparatiisista, TV1 klo 20.00

Kansainvälinen tutkivan journalismin yhteistyö on poikinut jättipaljastuksen veroa kiertävistä yhtiöistä kautta maailman.

HelsINK, TV5 klo 20.30
Ensimmäisessä suomalaisessa tatuointistudion arjesta kertovassa tosi-tv-ohjelmassa nähdään koko joukko värikkäitä persoonia. Asiakkaissa on sekä taviksia että julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Dokumenttiprojekti: Luokkakokous, TV1 klo 21.30
Kati Juuruksen dokumentissa ollaan ohjaajan oman yläasteluokan luokkakokouksessa Kokkolassa. Millaisia elämänkohtaloita mahtuu joukkoon?

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt