Illalla televisiossa: Mitä Hjallis saa irti Jyrki Kataisesta? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Mitä Hjallis saa irti Jyrki Kataisesta?

Pääministeri vierailee Hjalliksen kanssa -ohjelmassa.

4.4.2013 15:27

Hjalliksen kanssa, MTV3 klo 22.35 Kaksi vuotta sitten Jyrki Katainen liikuttui Hjallis Harkimon haastattelussa kyyneliin kertoessaan uran ja perheen yhdistämisestä. Tällä kertaa haastattelun pääteemana on hallitusyhteistyö ja sen toimimattomuus. Mahtaako Katainen hiiskua mitään Himasesta?

Kauniit ja rohkeat, MTV3 klo 17.00 ja 17.25 Nyt se tapahtuu: Ronn Moss nähdään näillä näkymin viimeistä kertaa Kauniissa ja rohkeissa Ridgen roolissa. Jos tämän illan Ridgen ja Brooken hääkohtaus ei ole tarpeeksi, käy katsomassa Ronn Mossin tekemä videohaastattelu ystävästään Katherine Kelly Langista. Ronn’s Garage -sivustolla kaksikko muun muassa vastailee fanien kysymyksiin ja pelaa Katherinen suunnittelemissa kaftaaneissa biljardia. Lämminhenkinen video on omistettu sarjan faneille kiitokseksi 25 yhteisestä vuodesta. Sisustusarkkitehti Marko Paananen, Liv klo 21.00 Marko Paananen vierailee Amerikassa nuoruutensa maisemissa ja esittelee ystäviensä luksuskoteja sekä hänelle tärkeitä kohteita.

Ulkolinja: Made in Germany, TV1 klo 22.00 Miksi Saksa menestyy, vaikka muu Eurooppa velloo talousvaikeuksissa? Syitä puidaan hollantilaisdokumentissa.

Breaking Bad, Nelonen klo 0.50 Palkitun sarjan toinen tuotantokausi alkaa. Kolmesti Emmyn roolistaan voittanut Bryan Cranston esittää Walter Whitea, opettajaksi ajautunutta taitavaa kemistiä, joka päätyy huumekauppaan kuullessaan sairastavansa syöpää. Toisella kaudella Walter uppoaa yhä syvemmälle rikosten maailmaan, ja Waltin tasapainoilu perhe-elämän ja huumekaupan välillä käy aina vain raskaammaksi.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?