Viidakon tähtönen tienaa asuntosijoittamisella - Viihde - Ilta-Sanomat

Viidakon tähtönen tienaa asuntosijoittamisella

Näyttelijä, Viidakon tähtönen Susanna Indrén esittelee tiistaina Ilta-Sanomissa liki miljoona euroa maksaneen sinkkukotinsa.

2.4.2013 14:39

Viime vuodet Susanna Indrén on hoitanut Urho-poikaansa kotona, joten hän on käynnistellyt työkuvioita uudelleen vasta parin kuukauden aikana. Ensi viikolla alkava Viidakon tähtöset kuvattiin viime syksynä, ja tällä viikolla Susannalla alkavat uuden tv-sarjan kuvaukset.

Millä hän rahoittaa hulppean elämäntyylinsä? - Jos työrintamalla on hiljaisempaa, tienaan elantoni asuntosijoittamisella. Ostan, remontoin ja myyn asuntoja. Se ruokkii hyvin bisnespuoltani. Susanna osti ensimmäisen asuntonsa kolmekymppisenä. Hän remontoi sen, otti asuntoon vuokralaiset ja myi huoneiston parin vuoden jälkeen hyvällä voitolla. Parhaimmillaan hänellä on ollut viisi asuntoa samaan aikaan. Kun Urho syntyi, hän myi niistä kaksi, jotta sai käteistä. - Tämä on minun tapani säästää rahaa. Vuokralaisten kanssa ei ole aina ollut helppoa. - Olen liian kiltti. Jotkut vuokralaiseni ovat jättäneet vuokrat maksamatta, mikä on ikävää. Mutta kerrankin eräällä kundilla oli todella paha tilanne. Hän oli menettänyt työnsä, joten elämä oli sekaisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?