Huippumanageri tylynä: Justin Bieberin ura on pian ohi - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumanageri tylynä: Justin Bieberin ura on pian ohi

Laulaja Justin Bieberillä on mennyt viime aikoina hieman liian lujaa.

1.4.2013 14:30

Yhdysvaltalainen manageri Peter Mensch uskoo, että poptähti Justin Bieberin ura on ohi kolmessa vuodessa, jos laulaja ei paranna tapojaan.

Metallicaa ja Red Hot Chili Peppers -yhtyettä manageroiva Mench kertoo The Sun -lehdessä tähden tarvitsevan hieman ravistelua. 19-vuotiaan Bieberin on osoitettava kunnioitusta faneilleen ja manageritiimilleen.

- Bieberin manageri Scooter Braum on pelkuri. En ymmärrä, mikä hänen (Bieber) ongelma on. Hänen uransa on ohi kolmessa vuodessa kuitenkin, Mench avautuu.

Mench on työskennellyt myös sellaisten huippubändien kuin Aerosmith ja Scorpions kanssa, joten voisi kuvitella miehen tietävän, mistä hän puhuu.

Bieber toilaili viimeksi kuluneella viikolla, ja nyt hänen väitetään sylkeneen naapurinsa päälle. Bieberiä odottaa myös 12 000 euron sakot hänen salakuljetettuaan lemmikkiapinansa Müncheniin torstaina.

Muutama viikko sitten tähti odotutti fanejaan Lontoossa. Laulaja oli keikaltaan kaksi tuntia myöhässä. Lontoossa hän oli myös joutua käsikähmään valokuvaajan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?