Murhasta syytetystä Oscar Pistoriuksesta tekeillä jo elokuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Murhasta syytetystä Oscar Pistoriuksesta tekeillä jo elokuva

Hollywood ei tunnetusti aikaile: mallityttöystävänsä murhasta syytetystä maailmankuulusta vammaisurheilijasta, Oscar Pistoriuksesta, on tekeillä jo elokuva.

1.4.2013 15:30

The Daily Mail -lehden Hollywood-lähteiden mukaan eteläafrikkalaisjuoksijan elämästä, menestyksestä ja tuhosta, on jo tekeillä kaksikin eri käsikirjoitusta elokuvaa varten. Eräs suurista elokuvastudioista tiedottaa lehden mukaan pian projektista.

- Tässä on yksi maailman kuuluisimmista urheilijoista pidätettynä sekä kaunis, nuori nainen, joka kohtaa väkivaltaisen kuoleman. Käsikirjoitusta alettiin työstää heti skandaalin puhjettua, lähde paljastaa.

Pääosanäyttelijätkin ovat jo hakusessa: Ryan Goslingia on tiettävästi jo lähestytty Pistoriuksen roolia varten, eteläafrikkalaissyntyistä Charlize Theronia puolestaan kaavaillaan mallityttöystävä Reeva Steenkampiksi.

- Ryanissa on sellaista hiljaista vetovoimaa, joka saisi tämän projektin onnistumaan, lisäksi hänessä on tiettyä salaperäisyyttä. Vaikka Ryan onkin julkisesti sanonut haluavansa pitää taukoa näyttelemisestä ja rentoutua, tuottajat tekevät kaikkensa saadakseen suostuteltua hänet mukaan kunhan käsikirjoitus valmistuu, lähde kertoo.

Lontoon olympialaisissakin 400 metrillä sääriproteesein kilpaillutta Pistoriusta syytetään tyttöystävänsä murhasta. 29-vuotias Reeva Steenkamp kuoli pariskunnan luksuskodissa Pretoriassa helmikuussa, kun Pistorius ampui hänet vessan oven läpi. Pistorius on kiistänyt murhan ja väittää luulleensa tyttöystäväänsä murtovarkaaksi. Pistorius on parhaillaan vapaalla takuita vastaan.

Oscar Pistorius kilpaili sääriproteeseillaan terveiden juoksijoiden kanssa Lontoon olympilaisten 400 metrillä.­

Reeva Steenkamp oli menestyvä malli.­

Ryan Goslingia kaavaillaan Pistoriukseksi.­

... ja Oscar-voittaja Charlize Theronia Reevaksi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?