Legendaarinen suomalaisbändi kokoaa jälleen rivinsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaarinen suomalaisbändi kokoaa jälleen rivinsä

Kauko Röyhkä & Nartun viime vuoden menestyskiertue saa jatkoa: syksyllä tulee livelevy ja bändi lähtee keikoille.

30.3.2013 11:26

Muusikko Kauko Röyhkä ilmoitti lauantaiaamuna virallisilla Facebook -sivuillaan, että Röyhkä & Narttu aktivoituvat jälleen.

Röyhkän, kosketinsoittaja Pekka Gröhnin, rumpali Heikki Tikan sekä kitaristikaksikko Tommi VikstenJarmo Heikkisen muodostama suomalainen bändilegenda teki viime vuonna keikkoja yli 20 vuoden tauon jälkeen. Vastaanotto oli innostunut.

Yhtyeen kappaleet, muun muassa Paska kaupunki, Talo meren rannalla ja Lauralle olivat kestäneet hyvin aikaa ja yhtyeen soitto oli vakuuttavaa.

Samaa herkkua saadaan levylle syksyllä tuplalevyn verran. Viksten ja Roope Palomäki miksaavat parhaillaan viime syksyn keikkaäänityksiä.

Kysyttäessä Röyhkä kertoo myös ilouutisen Narttu -keikkoja odottaville: niitä tehdään syksyn aikana kuudesta kahdeksaan.

Bändin nokkamies Kauko Röyhkä, eli Jukka-Pekka Välimaa, 53, on Turussa asuva kirjailija-muusikko. Miehen mittavaan tuotantoon kuuluu kolmisenkymmentä albumia ja parikymmentä kirjaa.

Valtion taidepalkinnon 2009 saanut taiteilija on lisäksi sanoittanut lukuisia kappaleita ja kirjoittanut kolumneja sekä levyarvosteluja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?