Viihde

Sari Tamminen palaa televisioon

Julkaistu:

Juontaja Sari Tamminen palaa televisioon lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Tamminen alkaa ensi viikosta alkaen juontaa Kutosella keskiviikkoisin nähtävää raviohjelmaa, Vermon kutonen.
Kaksituntisessa suorassa lähetyksessä seurataan studiosta käsin Toto65-kierrosta. Sari Tamminen ei ole ollut televisiossa sen jälkeen, kun Yle lopetti 16 vuotta pyörineen Kesäillan valssin kaksi vuotta sitten.

- Olen hirveän innoissani, koska hevoset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Kahden vuoden aikana minua on pyydetty muihinkin tv-töihin, mutta en ole halunnut lähteä mihinkään tosi-tv -ohjelmiin ja hömpänpömppään, joissa ihmisiä arvostellaan ja loukataan. En tee juontotöitä pelkästään rahan takia, vaan minun pitää aidosti nauttia siitä, Tamminen sanoo.

Hän on kahden vuoden aikana tehnyt juontokeikkoja, erikoistunut hevosten laserhoitoihin ja ollut kotona 4-vuotiaan
Taika-tyttärensä kanssa.

- Janne Kataja sanoi minulle kerran, ettei kannata odottaa, että töitä tullaan tarjoamaan kotiin, vaan itse pitäisi olla aktiivinen. Olen ollut huono tyrkyttämään itseäni, mutta toisaalta olen onnellinen, että olen saanut olla enemmän Taikan kanssa, Tamminen sanoo.

Televisiotöiden puuttuminen ja juontokeikkojen kausittaisuus on toki vaikuttanut myös talouteen.

- Tietysti keikkapalkoilla joudutaan joskus olemaan tiukemmalla, mutta ei pelkillä tv-töilläkään elä. Kyllä olen jossain vaiheessa tätä kahta vuotta miettinyt, että olisi kivaa palata televisioon, mutta se on aina jäänyt. Ei ole ollut sellaista tilannetta, että olisi nopeasti pakko löytää lisää töitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt