Illalla televisiossa: Onko syynä lihomiseen sittenkin muovi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Onko syynä lihomiseen sittenkin muovi?

Prisman dokumentissa esitellään tutkimustuloksia ympäristöstä löytyvien kemikaalien vaikutuksesta lihomiseen.

Ovatko muovipulloista, tölkeistä ja muista ympäristön lähteistä tulevat myrkyt syynä siihen, että jotkut ovat jo syntyessään lihavampia kuin toiset?­

25.3.2013 15:25

Prisma: Kemikaalitko meitä lihottavat? TV1 klo 19.00 Muovi- ja kosmetiikkateollisuuden käyttämät kemikaalit voivat muuttaa kehomme soluja ja altistaa lihomiselle. Jo kohdussa alkavaa ympäristökemikaalien vaikutusta pidetään yhtenä globaalin lihavuusepidemian syynä. Jopa vastasyntyneet ovat nykyään paljon kookkaampia kuin ennen.

Latela, TV2 klo 19.30 Ylen uudessa realitysarjassa kahden pirkanmaalaisen Latela-tallin äijät lyövät vetoa siitä, kumpi tuunaa paremman auton 30 päivässä ja 3000:lla eurolla. Tässä ollaan äijäilyn ytimessä, jonne ”muijilla” ei ole juurikaan asiaa – ja ongelmiahan siitä seuraa. MOT: Lentokonekaapparin paluu, TV1 klo 20.00 Liikemies Aarno Lamminparras kaappasi Finnairin koneen vuonna 1978. Ainutkertaisessa haastattelussa hän kertoo oman versionsa 35 vuoden takaisesta tapahtumasarjasta.

007 – Kuuraketti, Nelonen klo 21.00 Roger Moore joutuu kosmiseen pyöritykseen. Elokuvan visuaaliset tehosteet huomioitiin Oscar-ehdokkuudella, ja tunnuskappaleen esittää legendaarinen Shirley Bassey.

Elisabeth, TV5 klo 21.00 Loistava Cate Blanchett esittää Englannin kuningatarta Elisabetia, joka vaikutti 1500-luvun loppupuolella. Elokuva näyttää paitsi ajan julmuuden, myös pukujen loiston.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?