Dramaattinen Salkkarit-käänne: Näin tuottaja kommentoi Jennin kuolemaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Dramaattinen Salkkarit-käänne: Näin tuottaja kommentoi Jennin kuolemaa

Illan Salatut elämät -jaksossa Anu Palevaaran esittämä Jenni Vainio kuoli dramaattisesti. Näyttelijä nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 1999.

21.3.2013 19:50

Keskiviikon Salatut elämät -jakso päättyi dramaattisesti, kun Jenni Vainioon osui Seppo Taalasmaalle tarkoitettu luoti. Jennin hyväksi ei ollut mitään tehtävissä ja katsojat joutuivat hyvästelemään rakastetun hahmon.

Anu Palevaara esitti Jenni Vainiota 14 vuoden ajan. Hän oli yksi harvoja sarjan alkuperäisiä näyttelijöitä. Jenni poistui sarjasta kahteen otteeseen, mutta räväkkä hahmo palasi mielellään sekoittamaan juonikuvioita.

Jenni Vainion kuolema on yksi jännittävimmistä juonenkäänteistä, mitä sarjassa on nähty. Edellisessä jaksossa Helena Kuulan perhettä kiristänyt mieshahmo ampui auton ikkunasta Jenniä rintaan Pihlajakadun kotitalon edessä. Nainen lyyhistyi kadulle vertavuotavana.

Tämän illan jaksossa nähtiin, kuinka pelastusyksikkö hälytettiin paikalle, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Eloton Jenni vietiin pois ruumissäkissä.

Sarjan tuottaja Marko Äijö paljastaa, miksi hahmo kirjoitettiin ulos sarjasta.

- Sarjaa kehitetään viikosta toiseen.  Toisinaan se vaatii dramaattisiakin juonenkäänteitä, Äijö kertoi torstaina IS:lle.

Jennin paluu sarjaan vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, mutta tuottaja ei sulje mitään vaihtoehtoa pois.

- Toistaiseksi Salkkareissa ei ole nähty kuolleista nousemista. Ei kuitenkaan ole olemassa sellaista mahdollisuutta, kuin ”ei koskaan”, Äijö kertoo.

Alkuperäisiä näyttelijöitä on Palevaaran lähdön jälkeen mukana enää Esko Kovero ja Jarmo Koski sekä pitkän tauon jälkeen sarjaan palanneet Pete Lattu ja Anu Koskinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?