Illalla televisiossa: Tunnistatko tämän sosiaalityöntekijän? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tunnistatko tämän sosiaalityöntekijän?

Rankka Precious-elokuva on pullollaan yllättäviä roolisuorituksia.

Sehän on Mariah Carey!­

20.3.2013 15:20

Precious, Teema klo 21.45 Kahdella Oscarilla palkitun Precious -elokuvan (2010) 16-vuotiasta nimihenkilöä näyttelee Sibourney Sibide. Ylipainoinen, lukutaidoton tyttö on insestin uhri, joka on toistamiseen raskaana isälleen. Julmaa äitiä näyttelee Mo’Nique. Varsinainen yllättäjä on kuitenkin laulajana paremmin tunnettu Mariah Carey, joka näyttelee sosiaalityöntekijää. Mukana on toinenkin muusikko Lenny Kravitz, joka esittää sairaanhoitajaa.

Salatut elämät, MTV3 klo 19.30 Tänään nähdään järkyttävä jakso, jonka ikäraja on nostettu 12 vuoteen. Lue lisää täältä.

Akuutti, TV1 klo 19.55 Ohjelma vierailee Helsingin yliopiston neurotieteen tutkimuskeskuksessa, jossa on tutkittu masennuslääkkeiden vaikutusmekanismeja. Käytetäänkö lääkkeitä jo lähtökohtaisesti väärin?

Suuri journalistipalkinto, MTV3 klo 20.05 Suorassa gaalalähetyksessä palkitaan vuoden 2012 ansioituneimmat journalistit. Ehdolla vuoden journalistiseksi teoksi on Ilta-Sanomien Sana on vapaa -kampanja, ja vuoden journalistiksi on ehdolla Ilta-Sanomien urheilutoimittaja Pekka Holopainen. Gaalan juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Tuomas Enbuske, ja esiintymässä nähdään runopoika Daniel Helakorpi, Samuli Putro ja Irina.

Hyvät ja huonot uutiset, Nelonen klo 22.00 Vieraaksi saapuu tänään tähtitieteilijä Esko Valtaoja.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa. Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 1,30€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?