Bindi Irwin jatkaa isänsä työtä: Isä oli ja on yhä supersankarini - Viihde - Ilta-Sanomat

Steve Irwinin 14-vuotias tytär Bindi jatkaa isänsä työtä: Isä oli ja on yhä supersankarini!

Tv:stä tuttu Krokotiilimies, Australian rakastetuin julkkis ja eläintensuojelija Steve Irwin kuoli 44-vuotiaana keihäsrauskun pistoon syyskuussa 2006.

18.3.2013 12:49 | Päivitetty 18.3.2013 13:11

Steve Irwinin 8-vuotias tytär Bindi Irwin kosketti isänsä muistotilaisuudessa Australia Zoossa puheellaan, jossa kertoi, kuinka paljon kaipaa isäänsä.

- Hän oli aina lähellä, kun tarvitsin häntä. Hän kuunteli minua ja opetti minulle niin paljon asioita. Mutta ennen kaikkea hän oli hauska.

Tytär sanoi tietävänsä, että isällä oli "tärkeä ammatti", sillä tämä halusi kaikkien ihmisten rakastavan luontoa.

- En halua isän intohimon koskaan sammuvan. Haluan auttaa uhanalaisia villieläimiä aivan kuten isäni, Bindi sanoi painokkaasti.

Koko perhe koolla.­

Eikä hän antanut. Tyttärestä tuli isänsä manttelinperijä, joka tekee töitä eläinten eteen ja siinä sivussa esiintyy tv-ohjelmissa, juontaa, näyttelee ja tanssii.

15 vuotta kesällä täyttävä Bindi jatkaa isänsä jalanjäljissä. Hän julkaisi videon, jossa kertoo halunneensa omistaa elämänsä taistellakseen villieläimien oikeuksien puolesta.

- Puhun niiden puolesta, jotka eivät voi puhua itse. Villieläinsoturina omistan elämäni sille, että maapallosta tulee parempi paikka elää tuleville sukupolville.

 

Hän kertoo isänsä olevan yhä hänen kanssaan.

- Isä oli supersankarini. Hän on yhä. Isä ja äitini ovat aina suurimmat innoittajani. Mitä tahansa teen elämässäni, teen sen tehdäkseni heidät ylpeiksi. Haluan jatkaa isäni jalanjäljissä ja varmistaa, että hänen sanomansa elää ikuisesti.

Bindi äitinsä Terrin ja 8-vuotiaan veljensä Bobin kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?