Sharon Stone, Mariah Carey, Kim Kardashian ja Seth Rogen ovat poseeranneet Playboyn kannessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiesitkö? Sharon Stone, Mariah Carey, Kim Kardashian ja Seth Rogen ovat poseeranneet Playboyn kannessa

Marilyn Monroe oli kaikkien aikojen ensimmäinen Playboy-lehden kansikuvatyttö vuonna 1953.

14.3.2013 12:54

Pamela Anderson pitää Playboy-ennätystä kolmellatoista kannellaan. Hän riisui ensimmäisen kerran vaatteensa amerikkalaiselle miestenlehdelle vuonna 1989. Toistaiseksi viimeisen kerran Baywatch-pupu on poseerannut 2011.

Mariah Carey 2007

Pamelan Playboy-ura tuskin yllättää ketään, mutta tiesitkö Kim Kardashiankin poseeranneen lehdelle. Kardashian tunnettiin vuonna 2007 vielä lähinnä Paris Hiltonin ystävänä ja naisena, joka teki seksivideon silloisen poikaystävänsä kanssa. Playboy nosti Kardashianin tähteyttä entisestään 2007. Muutamaa vuotta myöhemmin kuvauksesta levisi hyvin rohkeita otoksia maailmalle, mikä suututti naisen.

Kim Kardashian 2007

Mariah Carey piti vaatteensa päällään päättäessään ottaa vastaan Playboyn kansikuvatyttötarjouksen. Vuosi oli 2007 ja Mariah Carey halusi julkisuutta The Emancipation of Mimi -albumilleen.

Seth Rogen 2009

Koomikko Seth Rogen oli vuonna 2009 yhdeksäs mies, joka on päässyt Playboyn kanteen - tosin ei ilman naisen apua.

- Tajusin jo hyvin nuorena, että maailmassa on kahdenlaisia miehiä. Niitä, jotka istuvat vaivattomasti miesjoukossa ja niitä, jotka istuvat vaivaantuneesti miesjoukossa katsomassa pornoa. Minä kuulun jälkimmäiseen kategoriaan, hän kommentoi tuolloin.  

Sharon Stone oli vuoden 1992 kuumin naisnäyttelijä Basic Instinctin -rolinsa ansiosta. Jo muutamaa vuotta aiemmin Stone oli esiintynyt miestenlehden kannessa ilman rihmankiertämää.

Sharon Stone 1990

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?