Kaisa Liski maksanut 130 000 euroa ulosottovelkaa reilussa vuodessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaisa Liski maksanut 130 000 euroa ulosottovelkaa reilussa vuodessa

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoo Ilta-Sanomille avoimesti talousvaikeuksistaan.

7.3.2013 9:27

Puolentoista vuoden ajan kiinteistökuningatar Kaisa Liski on maksanut omien sanojensa mukaan yli sadantuhannen euron ulosottovelkaa, joka koostuu pääasiassa vuonna 2011 lopetetun yrityksen jäännösveroista.

Liskin mukaan hän on maksanut reilu vuoden aikana velkaa takaisin 130 000 euroa.

- Hullua, kuinka paljon olen jo maksanut. Lopetetun yrityksen jäännösveroista maksettavaa on jäljellä kiistanalaista jäännösveroa 13000 euroa sekä 2000 euroa maksamatonta arvonlisäveroa, Liski kertoi eilen keskiviikkona IS:lle.

Liski on omien sanojensa mukaan saanut valittamalla oikaistua väärin perustein ulosmitattuja verovelkoja. Hyväksytyt valitukset ovat lyhentäneet velkaa entisestään.

Liski ei halua leimaantua yrittäjäksi, joka jättää laskut maksamatta. Hän laskee, että henkilökohtaista ulosottovelkaa on kerääntynyt vain kaksi kappaletta.

- Maksoin sairaalalaskut myöhässä, joten niistä tuli ylimääräisiä kuluja. En tietääkseni edes ole saanut niistä muistutuslaskuja, vaan ne ovat menneet suoraan ulosottoon.

Kiinteistövälitysfirmaa pyörittävän Liskin vuoden 2011 ansiotulot olivat 67910 euroa. Hän kertoo tienanneensa viime vuonna yli 260000 euroa.

- Olen selvinnyt näinkin helpolla, koska olen niin hyvätuloinen, Liski sanoo IS:lle.

Liski on maksanut kovan hinnan aiemmin tekemistään valinnoista. Hän kertoo luottaneensa vääriin ihmisiin. Nyt yhtiökumppanit ovat kunnossa.

- Häpeän tekemiäni valintoja. Voisin kuitenkin olla paljon pahemmassa liemessä. Ainakin olen voinut pitää terveyteni sekä luottokelpoisuuteni, vaikka se ei ole helppoa ollutkaan, Liski painottaa.

- Ketään toista ei voi syyttää omista mokistaan. Se on vaan niin, ettei kehenkään muuhun voi luottaa, Liski painottaa.

Kiinteistöala on Liskin mukaan vaikea bisnes, jossa ei menesty peukaloita pyörittämällä. Leipä tulee pöytään, kun tekee paljon töitä.

Liski ei tunne huonoa omaatuntoa siitä, että nostaa kovaa palkkaa.

- Meidän alalla motivaatio lähtee siitä, että tekee työnsä kunnolla. Jos tuloksia ei synny, ei tule palkkaakaan.

Liski kertoo veloistaan myös torstain Iltalehdessä.  

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?