Jutta Gustafsberg neuvoo lapsiperheitä: Puoli tuntia kahdesti viikossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jutta Gustafsbergin seksineuvo lapsiperheille: Puoli tuntia kahdesti viikossa

Lapsiperheiden vanhempien seksi voi olla koetuksella ja luisua väkinäiseksi "perheseksiksi", kuten bloggaaja Sari Helin sitä kutsuu.

5.3.2013 9:13

Tv-kasvo ja terveysvalmentaja Jutta Gustafsberg kannustaa lapsiperheiden vanhempia löytämään aikaa seksille. Hän muistuttaa, kuinka meillä kaikilla on 24 tuntia aikaa vuorokaudessa. - Jos kahdeksan tuntia menee töihin ja saman verran nukkumiseen, jää jäljelle kahdeksan tuntia. Kyllä sieltä pitäisi yksi puolituntinen pari kertaa viikossa löytyä seksille. Aihe on Gustafsbergille läheinen, sillä hän on kouluttautunut seksuaalivalmentajaksi. - Jos seksi on tärkeä asia, kyllä sille aikaa löytyy. Se on ihan ihmisestä kiinni, hän vakuuttaa. Jos koko perhe nukkuu samassa makuuhuoneessa, kannustaa Gustafsberg pariskuntaa "hipsimään väljemmille vesille". - Ei kukaan sano, että makuuhuone on kotona ainoa oikea paikka. Sitä voi lähteä harrastamaan muuallekin - mielikuvitus vain käyttöön, hän vinkkaa.

- Tai sitten voi hankkia lastenhoitajan muutamaksi tunniksi ja lähteä itse jonnekin tuulettumaan. Gustafsberg ei näe, että seksin puute parisuhteessa olisi vain lapsiperheen vanhempien ongelma. - Yhtä lailla se on kahdestaan elävien pariskuntien ongelma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?