Selviytyjät: Pitkä ja brutaali teurastus televisiossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät: Pitkä ja brutaali teurastus televisiossa

Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijat teurastivat brutaalisti kukon illan jaksossa.

Suomen Selviytyjissä Pia ryhtyi pyöveliksi.

3.3.2013 17:47

Kuudentena kilpailupäivänä molempiin leireihin ilmestyi häkissä kukko ja kana. Harimau-heimossa ruoka on päässyt jo käymään vähiin, ja nälkäiset kilpailijat olivat heti valmiita panemaan eläimet pataan.

Ryhmä malttoi odottaa pari päivää, alkaisiko pariskunta lisääntyä, mutta lopulta nälkä voitti, ja kilpailijat päättivät lyödä kukon lihoiksi.

- Enpä ole ennen kukkoa tappanut, pyöväliksi ryhtynyt Pia sanoi, ennen kuin alkoi vääntää paljain käsin niskoja nurin eläimeltä.

Homma ei kuitenkaan onnistu aivan ensivääntämällä.  -Onpas sitkas tapaus, hän tuumaa Jarkon pidellessä aloillaan räpiköivää eläintä. - No niin, siellä meni, Pia toteaa parin napakan väännön jälkeen. - Hengittää vielä, porukasta kuitenkin huomataan. - Ihme on, jos tässä vielä nirri toimii. Kyllä toimii, jalat toimii, Pia ihmettelee ja jatkaa kukon kaulan vääntämistä. -Käännä nyt henki pois siltä jo, Jarkkokin tuskastuu vieressä.

Kotikatsomossa on vaikea arvioida, kuinka kauan kukon tappamiseen lopulta meni, sillä episodi näyttää leikatun todellisuutta lyhyemmäksi.

Seuraavaksi kuolleelta kukolta leikataan pää poikki. Avoimeksi jää kysymys, miksi kaulaa ei katkaistu heti alkuun giljotiinimaisesti puukolla.

Lopuksi porukan pappi, Hanna siunaa kukon.

- Kiitos palveluksestasi Harimauta kohtaan, amen, hän lausuu.

Selviytyjät Suomi MTV3:lla torstaisin ja sunnuntaisin kello 20.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?