Illalla televisiossa: Anna Erikssonin inhokki-ilmiö - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Anna Erikssonin inhokki-ilmiö

Anna Eriksson on yksi Emma-gaalan arvostelijoista, vaikka on itse ehdolla vuoden naissolistiksi.

Laulaja Anna Eriksson arvostelee Emma-palkintoja siitä, että ne jaetaan vain kaupallisen menestyksen perusteella.­

1.3.2013 15:30

Emma-gaala, TV2 klo 21.00 TV2 lähettää suorana Suomen musiikkituottajien yhdistyksen Emma-gaalan, jossa jaetaan palkinnot mm. parhaalle nais- ja miessolistille, albumille ja yhtyeelle. Samaan aikaan TV1:n puolella A-studio: Stream -ohjelmassa pääsevät ääneen gaalan kriitikot. Anna Eriksson on aikaisemmin arvostellut palkintoperusteita taiteellisten meriittien unohtamisesta, siitä lisää tässä. Kriitikoihin on liittynyt myös Jouni Hynynen, mistä lisää tässä.

Guinness World Records – Ihmeelliset ennätysvideot, Nelonen klo 19.30 Sampo Marjomaa juontaa hassujen kotivideoiden jälkeen nyt Ihmeellisiä ennätysvideoita.

Korkojen kera, MTV3 klo 20.05 Pirkka-Pekka Peteliusta nähdään harvoin julkisuudessa, mutta tänään hän on Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren vieraana. Muita vieraita ovat Jare Tiihonen eli Cheek, ja Sauli Virtanen suoraan Hollywoodista.

13 – panoksena elämä, Nelonen klo 22.00 Sam Riley esittää pääosaa sähkömiehenä, joka päätyy tietämättään rahakkaalle, mutta kuolettavan vaaralliselle keikalle. Sivuosista löytyy nimekkäitä tähtiä, kuten Mickey Rourke ja Ray Winstone.

Beast, Jim klo 22.25 Tämä poliisisarja jäi syöpään kuolleen Patrick Swayzen viimeiseksi työksi. Swayze näyttelee särmikästä poliisia, joka joutuu itsekin tarkkailun kohteeksi. Jim näyttää sarjasta aina kaksi jaksoa kerrallaan. Lue Swayzen tarina IS Tv-lehdestä!

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 2,70 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?