Me Naiset: Kaisa Liski kuluttaa arjen pyörittämiseen yli 10 000 euroa kuukaudessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Kaisa Liski kuluttaa arjen pyörittämiseen yli 10 000 euroa kuukaudessa

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoo Me Naisissa elämästään.

­

28.2.2013 8:34 | Päivitetty 28.2.2013 9:07

Kaisa Liski paljastaa lehden haastattelussa, miten käyttää rahaa. Me Naisten mukaan hän tienasi viime vuonna peräti 264 000 euroa.

Kiinteistökuningatar hankkii vaatteensa luottoliikkeistä ja ostaa vain huippulaadukkaita kenkiä. Hän sanoo pystyvänsä helposti tuhlaamaan 5000 euroa muutamassa tunnissa.

- Vaikka tienaan hyvin, tämän elämän pyörittämiseen myös palaa hirveästi rahaa. Reilu kymppitonni kuussa menee perusarkeen: asumiseen, autoihin, ruokaan ja erilaisiin palveluihin. Työni takia joudun myös investoimaan ulkonäkööni. Asiakkaan luokse on aina mentävä huoliteltuna, se on sääntö numero yksi, Liski kertoo Me Naisissa.

­

- Jos pärjääminen on pröystäilyä, niin arvostelkoot vain. Teen järjettömästi töitä elantoni eteen ja maksan kaikesta puolet veroa. Voisin suostua pienempäänkin palkkaan, jos työni olisi tosi helppoa ja kivaa. Kivaa se onkin, mutta helposta ei ole tietokaan.

Liski kertoi IS:lle muutama päivä sitten puolivuotiaan Manu-poikansa kulkevan jonkin verran mukana töissä. Hän on pyrkinyt järjestämään viikkonsa niin, että hän pääsee olemaan mahdollisimman paljon kotona pojan kanssa.

- Teen kaksi päivää viikossa töitä ja niissä pitäisi saada kuuden päivän työt tehtyä. Kiirettä pukkaa, Liski naurahti.

­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?