Selviytyjät Suomi: Tässä ovat kilpailijat - Viihde - Ilta-Sanomat

He ovat Selviytyjät Suomi -kisaajat!

Maailman mukaansatempaavimman tosi-tv-ohjelman ensimmäinen kotimainen kausi starttasi MTV3-kanavalla. Selviytyjät Suomi -ohjelmaan valikoitui 8000 hakijan joukosta 16 kovaa kilpailijaa.

12.12.2012 15:51 | Päivitetty 22.2.2013 13:38

Harri Mauno

29-vuotias espoolainen diplomi-insinööri on töissä pörssiyhtiö Vaisalalla. Harri on nuorempana lasketellut kilpatasolla ja pelannut jalkapalloa.

Hanna Vaittinen

28-vuotias Hanna asuu Helsingissä ja toimii nuorisopastorina Vantaan Korson seurakunnassa. Hän harrastaa nyrkkeilyä SM-tasolla

Sari Ekorre-Nummikari

45-vuotias kemiläinen edustaa kisassa pohjoisen naisenergiaa. Sari on koulutukseltaan kätilö, mutta toimii tällä hetkellä muissa tehtäviss

Pia Partanen

45-vuotias helsinkiläinen Pia teki muutama vuosi sitten kovan päätöksen: ekonomi jätti kovapalkkaisen työnsä mainostoimistossa ja perusti oman, kehon hyvinvointiin keskittyvän yrityksen. Pia toimii urheiluhierojana, ravintoterapeuttina ja personal trainerina. 

Nora Vuorio

32-vuotias helsinkiläinen Nora on yrittäjä ja personal trainer. Hän valmentaa bikini fitness -kilpailijoita ja tuli itsekin tunnetuksi lajista muun muassa tv-ohjelmassa Jutta ja superdieetit.

Minna Sammatti

44-vuotias riihimäkeläinen myymäläpäällikkö lähti kisaan valmiina yllättämään, sillä huolitellun ulkonäön alla hän on ulkoilmaihminen, joka tottui jo lapsena liikkumaan paljon luonnossa ja selviämään alkeellisissa oloissa. 

 JP (Jukka-Pekka Järvinen)

62-vuotias tamperelainen JP on kisan seniori. Hän on jäämässä eläkkeelle työstään vakuutusyhtiössä. JP on aina harrastanut paljon urheilua, erityisesti joukkuelajeja  

Joonas Luotonen

22-vuotias Joonas asuu Tampereella ja työskentelee portsarina. Nuorempana mies harrasti urheilua monipuolisesti, mutta nykyisin hän keskittyy kehonrakennukseen. 

Jarkko Kortesoja

42-vuotias Jarkko on yksityisyrittäjä Turengista.

Janne Ponko

Janne on 39-vuotias projektipäällikkö Helsingistä. Varsinaiselta koulutukseltaan hän on kokki.

Jani Pitkänen

38-vuotias Jani toimii palomestarina Kallion pelastusasemalla. Hänellä on kolme lasta.

Heini Pitkänen

28-vuotias Heini asuu Helsingissä. Heini on työskennellyt myymäläpäällikkönä vaateliikkeessä.

Henri Tienvieri

27-vuotias Henri on tamperelainen. Henri toimii rauhanturvaajana ja EU:n nopean toiminnan joukoissa.

Hanna Hyttinen

25-vuotias vantaalainen Hanna on vakuutusyhtiön myyntitykki. Hän harrastaa lenkkeilyä, kuntosalia ja on treenannut tosissaan myös ringetteä sekä thai-nyrkkeilyä.

Andrea Eckstein

22-vuotias Andrea on kotoisin Espoosta, mutta opiskelee luokanopettajaksi Vaasassa. Hän harrastaa jumppaa, kuntosalia ja on pelannut 10 vuotta tosissaan käsipalloa.

Aki Rundgren

47-vuotias Aki on kotoisin Pohjois-Suomesta. Koulutukseltaan hän on liikunnanopettaja. Aki työskentelee nykyisin kiinteistövälittäjänä. 

Harri Mauno.­

Hanna Vaittinen.­

Sari Ekorre-Nummikari.­

Pia Partanen.­

Nora Vuorio.­

Minna Sammatti.­

Jukka-Pekka Järvinen.­

Joonas Luotonen.­

Jarkko Kortesoja.­

Henri Tienvieri.­

Hanna Hyttinen­

Andrea Eckstein.­

Aki Rundgren.­

Heini Pitkänen.­

Jani Pitkänen­

Janne Ponko.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?