Prinssi Harry ja Cressida Bones hempeilivät - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinssi Harryn ja kauniin vaaleaverikön rakkaus roihuaa ja samppanja virtaa

Englannin raikuliprinssi Harry on löytänyt rinnalleen naisen, joka ei enää välitä prinssin kohutusta Las Vegas -lomasta.

Cressida on Harryn uusin.­

21.2.2013 15:34 | Päivitetty 21.2.2013 15:59

Toisensa löytäneet prinssi Harry, 28, ja Cressida Bonas, 24, hempeilivät englantilaislehtien mukaan Verbierin hiihtokeskuksessa välittämättä muista laskettelijoista. Pari oli lentänyt lomakohteeseen EasyJet-lenolla. Lumisilla rinteillä Harry halaili Daily Mailin mukaan rakastaan ja antoi tälle jopa suukkoja. Yhtenä iltana heidät bongattiin paikallisen Farinet hotellin Pot Luck Club -ravintolassa hellissä tunnelmissa.

Sivulliset raportoivat englantilaislehdille nuorten juoneen parinkymmenen euron samppanjadrinkkejä sekä syöneen muun muassa pihvit. Myöhemmin illalla Cressida Bonas meni jopa istumaan prinssi Harryn polvelle ja pari alkoi suudella muista välittämättä.

Tosin ennen kuin Harry alkoi olla vakavammin yhdessä Cressidan kanssa, hän ehti viedä ulos monia yläluokan neitejä. Pieni särö Harryn ja Cressidan seurusteluun tuli, kun Las Vegasissa Harryn hotellihuoneessa otetut alastonkuvat tulivat julkisuuteen. Cressida oli brittilehtien mukaan ilmoittanut, että haluaa ottaa prinssiin etäisyyttä. Harry lähtikin Afganistaniin sotimaan ja sanojensa mukaan tuli sieltä takaisin kotiin muuttuneena miehenä. Näin uskoo nyt tyttöystäväkin ja romanssi roihuaa. Britanniassa Cressida tunnetaan muun muassa mallintöistään ja siitä, että hän haluaa näyttelijäksi. Leedsin yliopistossa opiskelleen Cressida Bonasin isä on liikemies Jeffrey Bonas ja hänen äitinsä, neljä kertaa eronnut entinen malli, lady Mary Curzon

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?