Viihde

Riitta Viiperi paljastaa miniäkokelaansa Paris Hiltonin olevan ujo

Julkaistu:

Ilta-Sanomat kertoi eilen Paris Hiltonin poikaystävänä tunnetun River Viiperin lasketteluonnettomuudesta.
River Viiperin äiti, suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperi kuuli Kaliforniassa tapahtuneesta onnettomuudesta pojaltaan heti tuoreeltaan.

- Hän soitti muutama yö sitten ja halusi kertoa asian minulle ennen kuin se leviää Facebookin tai muiden sosiaalisten medioiden välityksellä, Viiperi kertoo IS:lle.

Soiton outo kelloaika johtui siitä, että Suomen ja Kalifornian aikaero on kymmenen tuntia.

River kertoi äidilleen olleensa laskettelemassa tyttöystävänsä kanssa, kun hän innostui temppuilemaan mäessä. Seuraukset olivat dramaattiset.Melkein heti Riverin soiton jälkeen Paris kertoi Twitter-tilillään, että suksi oli viiltänyt Riverin jalan ja haavaan oli sairaalassa laitettu tikkejä.
Riitta Viiperi kertoo tottuneensa vuosien varrella siihen, että pojalla on aika ajoin joku paikka paketissa.

- Hän on pelannut jalkapalloa ja kaikenlaisia muita pelejä ja satuttanut itsensä muutaman kerran.

River Viiperi on tehnyt jo muutaman vuoden menestyksekkäästi mallintöitä ja asunut New Yorkissa. Tavattuaan Paris Hiltonin viime vuonna River on alkanut viettää entistä enemmän aikaa Los Angelesissa, sillä Paris asuu Beverly Hillsissä Los Angelesin kupeessa.
Riitta Viiperi paljastaa Riverin asuvan nyt Los Angelesissa ja etsivän omaa asuntoa. Hän haluaa olla itsenäinen nuori mies, vaikka seurusteleekin maailmankuulun Paris Hiltonin kanssa.

Oletko paljon yhteydessä poikasi kanssa?

- Puhumme Skypen välityksellä jatkuvasti niin hänen kuin Meksikossa asuvan Luna-tyttärenikin kanssa, Riitta Viiperi huomauttaa.

Lentoemännän työnsä vuoksi jatkuvasti maailmalla matkaava Viiperi paljastaa myös, että on jutellut Skypen välityksellä myös Paris Hiltonin kanssa.

- Olen saanut hänestä sellaisen kuvan, että hän on hieman ujo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt