Jo viides Celebrity Rehab -sarjan julkkis on kuollut - Viihde - Ilta-Sanomat

Jo viides Celebrity Rehab -sarjan julkkis on kuollut

Celebrity Rehab With Dr. Drew -sarjalla on huono karma.

18.2.2013 10:14

Kantrilaulaja Mindy McCready löydettiin eilen kuolleena kotinsa kuistilta. Itsetuhoisen tähden kuolemassa ei epäillä rikosta.

37-vuotias McCready  on jo viides Celebrity Rehab With Dr. Drew -sarjan tähti, joka on kuollut. Sarja on pyörinyt Suomessa MTV:llä.

Laulaja oli mukana päihdeongelmaisten julkkisten vieroitushoidosta kertovassa tosi-tv-sarjassa kolmannella kaudella vuonna 2009. Ohjelmassa hoidettiin kantrilaulajan riippuvuutta reseptilääkkeisiin ja alkoholiin.

Hänen lisäkseen sarjan tähdistä ovat menehtyneet Alice in Chainsin basisti Mike Starr, 44, näyttelijä Jeff Conaway, 60, poliisiväkivallan uhri Rodney King, 47, ja tosi-tv-tähti Joey Kovar, 29.

Daily Beastin mukaan Mike Starr menehtyi vuonna 2011 reseptilääkkeiden yliannostukseen, Conway kuoli toukokuussa 2011 reseptilääkeriippuvuuden aiheuttamiin komplikaatioihin sairaalassa. King taas oli jo ehtinyt päästä kuiville, mutta hukkui uima-altaaseen. Hänen elimistöstään löydettiin alkoholia ja marihuanaa. Kovar taas kuoli huumeisiin.

- Sairaus voittaa silloin tällöin. Eikä se ole mitenkään harvinaista. Se saa minut surulliseksi ja vihaiseksi, sarjan psykiatri John Sharp on sanonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?