Viihde

Hiipunut kantrilaulajatar kuoli vain 37-vuotiaana

Julkaistu: , Päivitetty:

1990-luvulla Yhdysvaltain kantritaivasta hallinneen laulajattaren kuolema shokeeraa yhdysvaltalaismediaa.
Viime vuosina yhä hurjempaan alamäkeen ajautuneen Mindy McCreadyn kuolema tuli yhdysvaltalaisille yllätyksenä, vaikka laulajan elämäntavat olivat olleet itsetuhoisia jo pitkään. Hänet löydettiin kotinsa kuistilta sunnuntaina.

Huffington Postin mukaan McCready oli yrittänyt riistää hengen itseltään jo kahdesti aiemminkin, vuosina 2005 ja 2008. Hän myös yritti päästä eroon päihteistä kirjautumalla vieroitushoitoon ja ottamalla osaa vieroituksesta kertovaan tosi-tv –sarjaan.

McCreadyn elämä tipahti todelliseen syöksykierteeseen, kun hänen nuoremman lapsensa isä, musiikkituottaja David Wilson surmasi itsensä tammikuussa.

- Davidin ammuttua itsensä Mindy on vain maannut sängyssä kolmen viikon ajan. Hän nukkuu päivät, juo yöt ja syö reseptilääkkeitä, McCreadyn isä kertoi oikeudessa, kun laulajan lasten huoltajuusasioita käsiteltiin.

McCreadyllä on 6-vuotias poika Zander sekä 9 kuukauden ikäinen poika Zayne. Molemmat otettiin huostaan oikeuskäsittelyn jälkeen helmikuun alussa.

McCready julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 1996. Sekä se, että vuonna 1997 julkaistu kakkoslevy myivät yhteensä liki kolme miljoonaa kappaletta. Sen jälkeen McCreadyn laulajanura floppasi, ja hänen viimeiseksi levykseen jäi vuonna 2010 julkaistu I’m Still Here.

Laulajanuran jälkeen McCready tuli tunnetuksi rajusta elämäntavastaan sekä epävakaasta käytöksestään.

Viranomaisraporttien mukaan hän surmasi itsensä ja koiransa ampumalla. Ruumis löydettiin McCreadyn kotitalon kuistilta Heber Springsissä, Arkansasissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt