Suomen Jersey Shore alkaa - katso bilettäjien kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomen Jersey Shore alkaa - katso bilettäjien kuvat!

Suomi saa oman Jersey Shore -sarjansa. 10 suomalaista miestä ja naista bilettävät 10 viikkoa lähes putkeen, ja tämä kaikki näytetään tv:ssä.

14.2.2013 15:22 | Päivitetty 14.2.2013 15:57

Ensi syksynä tv:ssä nähtävä Suomen hulluimmat bilettäjät mukailee huippusuosioon noussutta amerikkalaista Seaside Heightsiin sijoittuvaa Jersey Shore -törkysarjaa.   Yhteensä kymmenen miestä ja naista aloittavat jatkuvan biletyksensä ensi viikolla. Osallistujat valittiin 300 hakijan joukosta biletysvideoiden perusteella, ja kilpailijat ovat iältään 18-29 -vuotiaita.   - Konsepti on sama kuin Jersey Shoressa, mutta kilpailijat eivät biletä koko kuvausten ajan samassa talossa, vaan he asuvat eri paikkakunnilla hotelleissa, kartanoissa ja mökeissä, kertoo ohjelman tuottaja Pezhman Ahmadi New Generation Music Oy Finlandista.   Kamera seuraa kymmentä kilpailijaa kymmenen viikon ajan lähes taukoamatta.   - Kuvaamme etkot majapaikoissa, seuraavaksi lähdemme kuvaamaan ravintolailtaa ja lopuksi kuvaamme vielä jatkot majapaikassa, Ahmadi kertoo.   - Haluamme näyttää myös sen, miten ihmiset tulevat toimeen toisensa kanssa ja miten he jaksavat tämän kaiken.

Biletys alkaa Tampereelta ja jatkuu eri paikkakuntien kautta aina Leville saakka. Viimeinen biletysilta kuvataan Helsingissä järjestettävässä finaalissa 27. huhtikuuta. Paikkakuntia mahtuu kymmeneen viikkoon peräti 24 ja alkoholia kuluu runsaasti.   - Kyllä tässä tulee juotua alkoholia aika paljon. Kaikki tietävät, että biletykseen kuuluu alkoholi, mutta emme tietenkään pakota ketään juomaan, tuottaja korostaa.   - Tarjoamme kilpailijoille koko kuvausten ajan kaikki majoitukset, kyydit, ruuat ja juomat.   Voittajaksi valitaan se, kuka jaksaa bilettää parhaiten.   - Hulluin bilettäjä on sellainen, joka osaa laittaa menoa ja meininkiä muihinkin, on avoin ihmisille ja tsemppaa muita jaksamaan.   Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa ja matkan Espanjan Marbellan parhaisiin bileisiin. Ohjelman esittävä tv-kanava paljastetaan ensi viikolla. Kisaajien kuvat: Kai Joronen

Kristian Tamminen, 22, Nurmijärvi.­

Iiro Hokka, 24, Helsinki.­

Vilma Josefina Karjalainen, 18, Espoo.­

Kristo Reidolf, 19, Helsinki.­

Anna Beimane, 20, Naantali­

Piia Rautio, 28, Forssa.­

Sarkan Saber, 21, Vantaa­

Katrine Kivimaa, 21, Vantaa.­

Sara Hamraoui, 20, Helsinki­

Joonas Härkönen, 26, Helsinki­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?