Ulla Taalasmaa palaa takaisin Salkkareihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Ulla Taalasmaa palaa takaisin Salkkareihin

Salkkareiden suosikkinäyttelijä Maija-Liisa Peuhu astuu jälleen Ulla Taalasmaan saappaisiin.

14.2.2013 10:34

Salatut elämät -sarjan alkuperäiskokoonpanoon kuulunut Maija-Liisa Peuhu, 71, astuu jälleen monia ihastuttaneen ja vihastuttaneen Ulla Taalasmaan saappaisiin. Peuhu nähdään sarjassa vasta syksyllä, sillä kuvaukset alkavat toukokuussa.

- Tällä kertaa vain käväisen sarjassa, joten kyse ei ole pysyvästä paluusta. Minut haluttiin mukaan kahdeksi-kolmeksi viikoksi, Peuhu kertoo.

- Olin jo kuvitellut, että se on entistä elämää, mutta tulipa sitten sanottua, että ok, tulen mukaan.

Peuhu palasi jo kerran aiemmin takaisin suosikkisarjaan vuonna 2010, mutta poistui kuvioista myöhemmin samana vuonna. Tällä kertaa hänen oma toiveensa oli, että hän voisi palata sarjaan esimerkiksi Ullan siskon roolissa.

- Minulla oli paljon ajatuksia siitä, millaisia juttuja voisi tapahtua, mutta toive Ullan siskosta ei mennyt läpi, joten olen edelleen Ulla Taalasmaa. Sanoin jo sarjasta viimeksi lähtiessäni, että suostun palaamaan uudelleen vain, jos saan palata Wilson Kirwan kanssa Espanjasta, Peuhu nauraa.

Espanjasta Ulla Taalasmaa palaakin sarjaan, sillä sinne Ulla myös kuvitteellisesti pari vuotta sitten lähti. Kirwaa sarjassa tuskin nähdään.

- En vielä tiedä, millaisia juonikuvioita minulle aiotaan kirjoittaa, mutta kuvittelisin, että palaan ainakin ruskettuneena. Ja kyllä puheisiini muutama si si on myös täytynyt tarttua.

Peuhu on iloinen päästessään jälleen tv-työn pariin, vaikkakin se tietää taas kiireisiä työpäiviä.

- Salkkareiden kuvauksissa on aina mahdoton meininki, koska siellä on niin kiirusta. Onneksi tiedän sen etukäteen, joten osaan varautua siihen. Ja onhan se myös mieluisaa.

Eläkeikäinen Peuhu kokee itsensä vielä äärimmäisen virkeäksi ja työkykyiseksi. Hän toivookin saavansa edelleen lisää tv- ja teatteripestejä, jotka ovat nyt olleet harvassa.

- Toki haluaisin tehdä vielä töitä tv:ssä ja näyttämöllä, mutta aika on sellainen, että nuoremmat menevät ohi, Peuhu pohtii.

Kaikki työ on tässä vaiheessa elämää kiinnostavaa, ja olisin tyytyväinen kaikkeen, mitä vain saisin tehdä. Keitä muita vanhoja Salkkarihahmoja kaipaat takaisin suosikkisarjaan?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?