Illalla televisiossa: Vain Katri Helena uskaltaa antaa Paula Koivuniemelle palautetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Vain Katri Helena uskaltaa antaa Paula Koivuniemelle palautetta

Katri Helena kertoo Iskelmä-Suomi-sarjassa sopineensa Paula Koivuniemen kanssa molemminpuolisesta palautteesta, koska kukaan muu ei tohdi arvioida heitä.

Paula Koivuniemi ja Katri Helena kuvattuna Ladyt lavalla -konserttikiertueen aikoihin.

11.2.2013 15:25

Iskelmä-Suomi, Teema klo 21.00 Kun kukaan muu ei enää uskalla antaa iskelmän kuningattarille palautetta, he tekevät sen itse. Näin ovat sopineet Katri Helena ja Paula Koivuniemi. Lisäksi Kuningattaret-jaksossa valotetaan hiukan myös sellaisten artistien kuin Lea Laven, Anne Mattila ja Kaija Koo uraa.

Diili, MTV3 klo 20.05 Kolmas kausi tutusta ohjelmasta pyörähtää käyntiin, päätuomarina tuttuun tapaan Hjallis Harkimo. Mutta tällä kertaa kilpailijat ovat julkisuudesta tuttuja, ja neuvonantajina toimivat Hjalliksen oma poika Joel Harkimo ja Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä.

House, MTV3 klo 21.00 Suosittu sarja palaa uusin, seitsemännen tuotantokauden jaksoin! Tällä kaudella on romantiikkaa ilmassa, kun vanhojen vihollisten, Cuddyn ja Housen, romanssi roihahtaa täyteen liekkiin. 

Yön ritari, Sub klo 21.00 Heath Ledger loistaa viimeiseksi jääneessä roolissaan Jokerina. Batmanina synkkäsävyisessä elokuvassa nähdään Christian Bale.

Seikkailija Thomas Crown, Nelonen klo 21.00 Pierce Brosnan näyttelee mestarivarasta, jonka puuhat kiinnostavat myös kaunista vakuutustutkijaa (Rene Russo).

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkona. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 2,70 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?