Totuus Matti Nykäsen viikonlopun mäkikisoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Totuus Matti Nykäsen viikonlopun mäkikisoista

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen piti tänä viikonloppuna osallistua veteraanien mäkihypyn SM-kisoihin, jotka järjestetään Puijolla, Kuopiossa.

2.2.2013 14:54

IS uutisoi perjantaina Nykäsen olevan antibioottikuurilla kurkussa olevan tulehduksen takia. Tämän takia lienee kisatkin jääneet Matilla väliin.

- Matti joutuu ottamaan kolme-neljä päivää antibioottia kaksi nappia päivässä, kertoi Nykäsen jyväskyläläinen kaveri.

- Matti on potenut pitkään flunssaa. Viime viikolla mäessä hän valitti kurkkuaan ja häntä paleli koko ajan, kertoo Nykäsen kaveri.

Hän ei ole kuitenkaan ilmoittautunut Kuopiossa pidettäviin veteraanien SM-kisoihin, vaikka kovasti sinne haikaili menevänsä.

Hyppykaveri Pasi Huttunen kertoi tiistain Ilta-Sanomissa, että Matti on luvannut tulla paikalle jo torstaina.

- Nykänen ei ole virallisesti ilmoittautunut kisoihin. Ilmoittautuminen loppui 28.1. kello 16, järjestävän Puijon hiihtoseuran puheenjohtaja Raimo Tamminen kertoo.

- Jos Matti tulee, kyllä sitä pitäisi ilmoittautua. Kyllä hän pääsisi myöhemminkin ilmoittautumalla hyppäämään. Nyt olen vain kuullut huhupuheita hyppykavereilta, että hän tulisi.

Keskisuomalaisessa kisojen tekninen asiantuntija Kari Kolppo kertoi asiasta vielä lisää.

– Matin tapoihin ei ole koskaan kuulunut ilmoittautua kisoihin etukäteen, vaan hän aina ilmestynyt paikalle kisapäivänä. Toki hänelle annetaan sitten mahdollisuus hypätä, Kolppo kertoo.

– Totta kai olisimme mielellämme Matinkin täällä nähneet, mutta ei häntä ole näkynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?