Antti Tuisku paljastaa: Haki laulukilpailuihin pääsemättä edes alkukarsintoihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku paljastaa: Haki laulukilpailuihin pääsemättä edes alkukarsintoihin

MTV3:n uuden laulukilpailun, KIDSingin ylituomari, laulaja Antti Tuisku on yllättynyt lasten ja nuorten rohkeudesta lähteä kisaan mukaan.

2.2.2013 12:17

90-luvulta tutut lasten laulukilpailut Tenavatähti, Teinitähti ja Karuselli eivät koskaan tavoittaneet samanlaisia hakijamääriä kuin esimerkiksi KIDSing.

- Hain itse lapsena Tenavatähdestä alkaen kaikkiin lasten laulukilpailuihin, enkä päässyt edes alkukarsintoihin, Antti Tuisku paljastaa.

- Nykyään maailma on pienempi ja jokainen voi katsoa YouTubesta Rihannan videoita ja ottaa mallia. Itse lapsena kelasin siskon kanssa yhtä Madonnan ja Michael Jacksonin VHS-kasettia edestakaisin. Toiseksi syyksi lasten rohkeuteen Tuisku mainitsee erilaisen kasvatuksen. - Lapset täällä ovat rohkeampia ja reippaampia kuin monet parikymppiset Idolsin koelauluissa. Nykylapsilla on hyvä itsetunto, joka tulee siitä, kun kotona aktiivisesti kannustetaan ja kehutaan. Myös televisioon ollaan paljon tottuneempia. Tuiskun mukaan kisassa on tarkoitus kehua jokaista laulajaa ja kannustaa jatkamaan laulamista, vaikka jatkopaikkaa ei heruisikaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?